Kisaviikonloppu Seinäjoella olisi voinut olla tuloksekkaampikin, mutta tietenkin olisihan se voinut huonomminkin mennä. Tempo lämmitteli pari ensimmäistä rataa muutaman hylyn kera ja eittämättä ohjaajakin olisi voinut olla oikeissa kohtaa skarpimpi. Viimeinen rata oli ohjaajalta samanlaista toikkarointia, mutta Tempo oli näemmä suurimman osan ajasta kuitenkin itse kartalla, vaikka ohjaaja todella idioottimaisilla ohjausvirheillä yrittikin sitä tahtomattaan sabotoida. Laitan nyt ihan tähän oheen videon, josta voitte kaikki nähdä nämä minun idiotismit. :D Ja siis nauraminen on erittäin sallittua (nimim. tein sitä itse noin puoli tuntia, kun katselin videon yhä uudelleen ja uudelleen). Mitä ihmeen vastakkaiskäsiohjausta harrastan mitähähtäh? Ihan sekasin koko ihminen.

Tulos kuitenkin 0 ja kiitos Tempon vikkelien jalkojen, kirmasimme voittoon ajalla -11.91.

 

 

Sunnuntaina Gitte oli alusta asti hiiiiiidaaaasss. Mur. Se on taas tämä juoksuja edeltävä kausi, kun hitaillaan. Sen jälkeen tulee juoksun aikainen kausi, kun ollaan aivan tahmeita ja sitten on juoksujen jälkeinen kausi, jolloin pikku hiljaa alkaa taas vauhti palautumaan.. Huoh, nartut…

Noh jokatapauksessa KV-rata oli kiva, mutta Gitte päätti, ettei meidän kannata jäädä odottelemaan keinun laskeutumista, joten hyppäsi alas, ennen kuin keinu oli maassa, tulos 5. No ei se mitään, ei me noilla vauhdeilla oltais kuitenkaan oltu lähelläkään caciagia.

Seuraava rata hyppis. Pientä häsellystä keskellä rataa, tuomari antaa kiellon, mutta peruu, joten tulos 0 ja sijoitus joku tyyliin 26. Jippii. Viimenen rata normi agility, sieltä edelleen hidas nolla ja sij. 8. Nyt on kuitenkin arvokisanollat hyvinkin kasassa ja ohessa muutama extrakin, joten liten-G pääsee nyt taas pitkälle tauolle. :)

 

Muahahahhaaa, kerrankin lyhyt päivitys multa! Piirretään rasti seinään.