Eilen pikkumies täytti 5 kuukautta! Tänään otettiin ruoan kanssa ensimmäiset ampumisharjoitukset ja sujui juuri kuten pitikin, jes! Missään vaiheessa ei naama noussut ruokakiposta.

Eilen käväistiin taas Urheiluhierojakoululla ja Flinde oli huomattavasti reippaampi kuin viime kerralla. Viimeksi se oli tosiaan ollut päivän Suomessa, kun se jo tuli mukanani kyseiseen paikkaan. Ei ne miehetkään enää niin kamalia ole, mutta eipä siitä kyllä missään vaiheessa koko kansan rakastajaa tule, josta en todellakaan ole yhtään pahoillani. Nimimerkillä omistan jo yhden sakemannin, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea ja se ei aina ole välttämättä niin ihanaa.

Josko me tästä piakkoin lähdettäisiin F:n kanssa katselemaan, millaisia lampaita täältä Suomesta oikein löytyy…

 

Viikonlopun vietin pitkästä aikaa taas Kannuksessa ja nyt kai pitäisi olla hyvinkin virallinen olo, hah. Paperit siis tuli kätöseen hankittua ja näin ollen olen nyt sitten eläintenhoitaja.

Pinja ja Cina viettivät viikonlopun Lauran luona ja loput vanhempien ”ilona”.

 

Eilen tosiaan suuntasimme Treen seudulle jälleen. Ensin itse kävin hieronnassa ja sieltä sitten suuntasimmekin purutreeneihin Pinjan kanssa. Olen siihen tyytyväinen kyllä tällä hetkellä, jos pohdimme mitä se oli vaikka vielä vuosikin takaperin. Pian meille tuleekin täyteen meidän toinen vuosipäivämme. En oikein tiedä, onko aika mennyt hitaasti vai nopeasti tässä asiassa. Se tuntui heti omalta koiralta, kun sen kätöseeni sain.

 

Viikonlopun aikana myös pennut olivat kasvaneet hurjasti! Niille oli tullut kunnon jalat ja ne näyttivät oikeasti koirilta. Kohta puoliin pitää alkaa jännittämään silmätutkimuksia ja ylipäänsä ell. tarkastusta! Aika meni tässäkin tapauksessa hurjan nopeasti. Ylihuomenna ne tulevat sen 7 viikkoa jo!