Ja otsikointi hanskassa....

Jeps, eli ihmeellisestä treenikohtauksesta johtuen päivitän tänäänkin blogia :o !

Juurikin siis kolmen broitsupulleroisen voimalla saatiin aikaiseksi pitkät pätkät seuraamista, oikealle, vasemmalle ja taaksepäin siirtymisiä, liikkeestä seisominen, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo.

Seuraaminen sujui tänään ihmeen hyvällä vireellä ja tällä kertaa jopa yhteen virheeseen ei kaatunut nämä treenit. Kestävyyttä täytyy vielä hakea, mutta pääpiirteittäin ihan okei. Matkalla joudun sitä jonkin verran vielä sanoin rohkaisemaan. Nopeuden muutokset sujuvat nopeesta hitaaseen siirtyessä hienosti, mutta pientä takkuilua vielä hitaasta nopeeseen siirtyessä. Ja mateluhitaassa sen virekin laskee aivan silmissä.. Täyskäännökset sujuvat paremmin vasemmalle kääntyessä, mikä on mielestäni aika kummallista. Luulisi siinä nyt enemmän pojan ahdistuvan. Tällä kertaa otimme siis hyvin pitkälti oikealle täyskäännöksiä, jotka sujuivat ihan hienosti. Pienen epävarmuuden tuulahduksen olin havaitsevanani kerran, jolloin sanallinen vahvistus ja oikein tekemisestä palkka. Kyllä se siitä ehkä joskus. Seuraamisen tiiveydessä on omasta mielestäni vieläkin hieman toivomisen varaa, mutta tokoon tuo nykyinenkin saattaa olla jo liikaa. En tiedä, täytyy katsoa ja kokeilla. Toisaalta Wau kestää nyt kohtuullisen hyvin tuon nykyisen tiiveyden ja saattaa olla, että se paineistuisi, mikäli sitä lähdettäisiin rassaamaan nyt. No mutta pitää sitä nyt sitten katsella.

Oikealle siirtyimen meni myös tänään upeasti! Asento pysyi erittäin tiiviinä! 

Vasemmalle siirtyminen sujui myös moitteettomasti meidän tasoon nähden. Asento myös tässä erittäin tiivis tänään!

Taaksepäin siirtyminen meni kivasti. Itsellä tuntuu vain olevan se ongelma, että tuo suoraan kulkeminen taaksepäin on jotain niin ylivoimaista.. Huh. Ja koira seuraa kiltisti jonnekin takaviistoon, minne ohjaaja kulkee... Mutta kuten näkyy, kaikki on mun mokia, koira toimi tänään hyvin!

Liikkeestä seisominen on vielä siinä vaiheessa, että tarvitsee pienen käsimerkin. Muuten okei, eikä ota askelia käskyn jälkeen. Tänään en pyytänyt tulemaan seisomisesta perusasentoon, sillä poika on melko ennakoivaa sorttia...

Liikkeestä maahanmeno yllättävän hyvä! Putosi välittömästi käskyn kuultuaan maahan ja nousi upeasti sivulle käskystä (-> tässä ollut ennen ongelmia, jäänyt puoli-itsumaan / noussut hitaasti yms.)

Luoksetulo oli muuten hyvä, mutta eteentulo jäi inansa väljäksi ja sivulle siirtymiseen tarvittiin vahvistuskäsky. Mutta tällä kertaa vauhti oli hyvä!

Ihan hyvät treenit siis tällä kertaa (koiran osalta). :)