Kotiutuminen tapahtui töistä vielä nipin napin eilisen puolella. Uljas autoni saattoi minut vallan turvallisen tuntuisesti perille kaiken sen sankan lumipyryn keskellä.

 

Ja kuten ”uhosinkin”, piskit viettivät pari viikkoa treenilomaa ainoastaan lenkkeillen. Muutamaa pientä poikkeusta lukuun ottamatta Pinjan kanssa, kun niitä iki-ihania kakeja pariin otteseen viänneltiin.

Cinan kanssa ollaan voiton puolella yleisvoinnin suhteen. Viimeiset napit se vetäisi naamariin eilen, eikä neitosen yleisolemuksesta ole huomannut enää hetkeen, että sillä jotain ongelmia olisi koskaan ollutkaan. Hyvä näin ja toivotaan, ettei samankaltaisia oireita ilmaannu jatkossa. Los Malinois vain alkoi jo tottumaan saikku-kohteluun ja siihen kuuluvaan erityishuomioon, saattaa olla siis kovat ajat edessä neidillä, kun se joutuu jälleen nielemään tappionsa ja palaamaan koira-arkeen. ;)

 

 

 

 

Katsellaan, josko tällä viikolla (ennen lauantaita) käytäisiin treenaamassa ihan vain Temen ja Ånan kanssa pikkaisen tuota agipuolta. Tosin, kuten aiemminkin olen maininnut, puolikuntoisena treenailu on aina hyvin järkevää. Yskittää jo ajatuskin muutamasta hassusta juoksuaskeleesta, mutta katsellaan.

Katselemisesta tuli mieleen, että satuinpa vain sattumalta saamaan sen verran aikaiseksi, että siirtelin kisavideoita koneelle tuossa viikonloppuna. Ei ollut kaunista katseltavaa se ja nyt en viittaa siihen videoiden siirtelyyn, vaan itse materiaaliin. Aivan järkyttävän kamalaa, joten help, Virpi, tule opettamaan, miten koiraa ohjataan!! Terveisin pystyper**.

 

Koska näpyttelijäkin alkaa olla jo kuutamon puolella, on parempi lopettaa ja täyttää teksti jälleen sekalaisilla kuvilla menneeltä parilta viikolta.

 

 

 

 

 

Pipo saa kyytiä...

 

 

 

Kuuraparta

 

 

Maisemaa

 

 

Raskas opin tie.. ja naksutin lisää kuvan uskottavuutta :P

 

 

Ja sitten tämä loppuhuipennus/-kevennys, miksi sitä halutaankin kutsua...

Hieman poikkeaa aiheesta... Mutta ihmeen tarkkaan työskentelyyn kykeni kamera, kun nuo kraaterit pystyy erottamaan noinkin selkeästi. Kyseessä on muuten kuu, ettei kenenkään tarvitse alkaa epäsymmetriseksi strutsin munaksi nimittelemään ;) 

Tähtitieteellisen hyvät unet kaikille!