Otin itseäni niskasta kiinni heti aamusta ja päätin lähteä tekemään Waulle pari jälkeä aamulenkin yhteydessä. Pakkasin treenireppuni ja lähdimme talsimaan kohti jälkipeltoamme.

Ensimmäisen jäljen tein hakattuun metsään. Jälki oli helppo, n. 15 metriä ja vanhennut 15 min. Se meni loistavasti, onneksi. Wau myös rauhoittui todella hienosti ennen jälkeä. Otin sillä hieman tokoa ja muuta hauskaa.

Toinen jälki oli pellolla. Pituudeltaan jälleen noin 15 metriä, vanhennut n. 25 min. Se meni hyvin myös. Jälleen rauhoittelu sujui hienosti ennen jälkeä.

Näiden jälkien ansiosta Wausta ei tule näyttelykoiraa ;)

Treenien jälkeen otimme vielä jotain omaa kivaa leikkiä, johon sotkettiin vähän tokoa. Vallan mainio fiilinki oli sekä koiralla että omistajalla.

 

Myöhemmin päivällä otimme kosketuskeppiä- ja alustaa jonkin verran. Ihan OK:sti meni. Hieman se vielä tahtoo sitä alustaansa hamuta. Se kertoo vain siitä, että omistaja on hidas! Lisäksi teimme leikkimielisen jälkitreenin ihan vain sisällä nappulaketjun avulla. Hyvin meni :D

Iltalenkin yhteydessä agilityesteet näyttivät houkuttelevilta... lähinnä kepit. Joten menimme ottamaan tasan kaksi kertaa kepit. Kahteen kertaan se jäi siksi, etten viittinyt riskeerata kahden hienosti onnistuneen suorituksen jälkeen, ettei se "kolmas-kerta-toden-sanoo- treeni" olisi ollut epäonnistunut.

Ja vielä yksi nappulaketju"jälki". Meni ihan hyvin sekin. Se oli nyt pidempi kuin päivällä. Kyllä tuo äijä osaa tehdä tarkkaakin työtä, jos se vain oikein yrittää. ;)