Joulu lähenee huimaa tahtia! Joulun lähestyminen tarkoittaa yleensä myös hetkellistä vapautta kouluarjesta. Meillä tämä vapaus alkoi viime torstaina, kun Pinjan selkäkuvauksien jälkeen pääsin suuntaamaan Opelin nokan kohti kotia.

Selkäkuvauksiin en itse valitettavasti päässyt, mutta tulos oli terve piski, lukuun ottamatta yhtä pientä piikkiä paikassa x (, jota en siis vielä itse tiedä, kun en ole kuvia nähnyt). Kuitenkin koiran elämä jatkuu normaalina. Hyvä näin.

 

Perjantaina käväistiin treenaamassa hieman agiliitoa Jennan kanssa. Mukanani oli Gitte ja Tempo ja ex-tempore vetäisynä Gere vähän tokoilemassa ja agilitaamassakin läpällä. Tempo teki ihan tosi pienen treenin, jossa lähinnä irtaannuttiin ja harjoteltiin kontakteja erikseen. Ikään kuin muistuttelutreenit taas pienen tauon jälkeen. Toimi mukavasti.

Gitte teki pari pätkää hyvällä vireellä ja kivan pienillä kaarroksilla. Loistolikka! Vamo-ohjaaja!

 

Gere tokoili tasonsa mukaan (alo) ja yritän pikku hiljaa patistella tuota äitiä sen kanssa kisoihin.. Geren puolesta alkaisi parin pikku asian jälkeen olemaan valmista kauraa. :) Ja ­­­sen vähän, mitä sen kanssa agiliidin, niin se teki tosi innokkaasti ja vauhdikkaasti! Hyvä Kurttu!

 

Lauantaina oli sitten seuran treenit. Mukanani oli Gitte ja Åna. Muutama pätkä tehtiin, Åna teki samalla vanhalla (kovalla) vauhdilla ja pysyi ihmeen hyvin hansikkaassa. Ja suureksi ihmetyksekseni valitsi kerran­­­ A:sta ja putkesta, A:n! Yleisesti siis kivasti sujui.

Giten kanssa meni tietyt asiat loistavasti (esim. sylikäännökset), mutta sitten tuli jälleen joku keppivamotus, kun se ajautui liki joka kerta toiseen väliin. Perimmäinen syy taas löytynee peilistä sitten kuitenkin.

 

Cina ja Pinja on saanut nyt kanssa viettää rehellistä joululomaa. Cina yleisteknisistä syistä (juoksut) ja Pinja nyt muuten vain.

 

Nyt vain odottelemme sitä joulupukkia ja pidämme ehkä näppimme erossa niin agiesteistä kuin tokokapuloistakin. Välipäivien aikaan olisi hyvä saada kerrattua, mitä (tyhjää) saimme tänä vuonna aikaan.

Hyvää Joulua kaikille!

Syökäämme itsemme kipeiksi. ;)

Joulut vielä kortinkin muodossa: