Jee, pelto on sulanut paria pientä lumikasaa lukuun ottamatta joten sitten kun se on kuivunut ja laidun vihertää, on aika hakea taas kesän treenikaverit määkimään! Sitä kuivumista odotellessa saa pienen peltopyrähdyksen jälkeen ihastella hienoja harmaansävyisiä koiria… Niitä ei tunnu kura ja märkyys hidastavan yhtään.

Kevään myötä meidän vakiolenkkireitillä alkaa purot virtaamaan aktiivisesti ja osa hieman tulvimaankin ja sehän on sitten taas tämän armaan mustavalkoisen ystäväni päivän kohokohta päästä pulahtamaan aivan jokaiseen lätäkköön, puroon, wannabe-suohon jne. Luulisi veden olevan vielä hieman hyisevää, kun samassa rutakossa lilluu kuitenkin ajoittain jäälohkareita yms. No eipä tarvitse ainakaan pelätä, että uimisen jalo taito ja siitä suunnattoman nautinnon saaminen olisi pikku Plintillä karannut viime kesän jäljiltä minnekään!

flintui.JPG

 

flintui2.JPG

 

tempoedustaa2.JPG

 

Treenit ovat olleet jälleen kovin agilitypainotteisia ja sehän on vain hyvä. Viime treeneissä sain kokeilla ohjata meidän ryhmän bortsua, Luckya ja vaikka kyseessä oli ihka ensimmäinen pätkämme yhdessä ikinä, tuntui meillä synkkaavan sen verran kivasti että lähdemme katsastamaan Wappuna Seinäjoen kisakentät! Kyllä oli mitä mainiointa ohjastaa pitkästä, pitkästä aikaa tuollaista supertykkiä! Tuosta neitosesta kun ei sitä vauhtia puutu! Vähän kävi mielessäni, että noinkohan enää osaan itse bc:tä viedäkään, kun aikaa Waun agiliitelyistäkin on päässyt vierähtämään ”jokunen” tovi. Flinttiä nyt ei voi missään mittakaavassa laskea vielä osaavaksi, joten sen kanssa meno on yhtä hömpöttelyä. ;) Hyvin oli kuitenkin jossain takaraivossa säilynyt sellainen perussijoittuminen tuollaisen vauhtimakkaran kanssa. Ei Tempostakaan vauhtia puutu, mutta Lucky on kuitenkin vielä huomattavasti nopeampi joten viime treenit olivat ihan todellista vauhdin hurmaa! :)

temponkieli.JPG temponnaama.JPG

 

Toivotan kaikille oikein hyvää Pääsiäistä ja liukenen itsekin nauttimaan tuosta aurinkoisesta säästä! Maanantaina käväistään Tempon ja Giten kanssa nolaamassa itsemme Janakkalan kisoissa ja tosiaan vappuviikonloppuna vaikutamme Jennan kanssa Seinäjoella, seuraavaa päivitystä ropisee siis varmaan joskus vapun jälkeen. Tavoite nyt kuitenkin olisi, että ennen juhannusta kuitenkin! ;D

Taitavat olla sukua?

tempotouho.JPG

 

touhoham.JPG

 

gittetempo.JPG

 

kuratouho.JPG