Hätäinen päivitys vielä ennen lähtöä kohti Naantalia ja huomenna siitä kohti Lietoa.

 

Karsintojen ”kenraalikisat” viikko takaperin Kuopiossa meni erittäin huonosti, joten karsintoihin lähdetään ilman kummoisempia tavoitteita pitämään yllä hyvää fiilistä ja sellaisena muka-tavoitteena on päästä sunnuntaille kisaamaan.

Giten tulossaldo viime viikonlopun kisoista oli 2 x HYL, 5 vp ja 0 + sij. 2. Voin siis katsoa peiliin jälleen. Toisaalta annoin pitkästä aikaa myös koiralle suoritustilaa nyt, kun sitä on yritetty päähäni tahkota. Plus uskalsin tehdä persjättöjä ja luottaa koiraan. Kyllä se tästä. Karsintojen jälkeen on Gitellä edessä vielä muutaman kisaviikonlopun rutistus ja syksyllä alkaa taas tauko.

 

Tempolla tulostaso oli täsmälleen sama, mutta nollalla se sijoittui ensimmäiseksi ja kyseessä oli hyppyrata. Ei tarvitse kuitenkaan pelätä, että se olisi vielä valmis paketti yhtään mihinkään, niin haparoivaa on vielä kummankin meno ja aina teen jotain liian nopeasti tai hitaasti, niin joku asia menee pieleen, mutta kuitenkin tuolla radalla vedettiin sitä köyttä sitten samaan suuntaan.

 

Nyt on kaikki asiat vielä sen verran kesken, että jätän kirjoittamisen niille, jotka sitä oikeasti osaa tehdä ja toivotan mukavaa viikonloppua kaikille!