~ ”Asiat alkavat asettua oikeille paikoilleen täydellisesti silloin, kun keskitymme siihen, mitä haluamme.” ~

 

Jepsankeikkaa, Porin Loppiaiskisat takanapäin ja reissusta jäi runsaasti asioita kätöseen, jotka kylläkin kaikki liittyvät lisätreenaamiseen, asioiden parantamiseen jne. ;)

 

Reissuun lähti kolme kaksijalkaista (minä, Anne-Mari ja Heli) ja kuusi nelijalkaista (Tom, Flint, Kone, Rheda, Touho ja Lulu). Alkumatkan hämmennyksen aiheutti navigaattorini, joka runsaasta eksymisvarasta huolimatta väitti meidän saapuvan kisapaikalle vasta tasan siihen kellonlyömään, kun minien pitäisi jo talsia rataantutustumisessa! Hetken aikaa raavin päätäni, että millähän minä tällä luistinrataliukkaalla tiellä nyt lähden kisaamaan kellon kanssa, joka on tunnin edellä..? Kerrankin ratkaisu oli helppo; käännä se etumatkaa ottanut kello tunti taaksepäin eli TALVIAIKAAN, ääliö!

 

Eli kisapaikalle saavuttiin eksymisvaramme kera hyvissä ajoin ja kolme starttia odotteli ykkösluokkalaisia järjestyksessä 3 x mini ja medi ja päivän päätti 3 x maxi.

Tom aloitti mun kisapäivän keksimällä ekalla radalla renkaan ohi menemisen jalon taidon sekä viimeisen keppivälin pujottelemattomuuden hienouden. Tätä jälkimmäistä idiotismia en huomannut ja onnellisen tietämättömänä jatkoin radan loppuun. Siispä tulos hyl.

Toiselle radalle mentäessä päätin, että nyt ainakin sitten rengas suoritetaan kunnolla, samperi! Muuten rata sujuikin ihan hauskasti, paitsi keppien aloitus oli jäätävän katastrofaalisen ongelmallinen fiasko, muttei kuitenkaan aivan kiellon arvoinen (joskin hyvin lähellä) ja rengas suoritettiin moitteetta. Sieltä siis tupsahti sellainen nolla, mitä yleensä kutsun tuuriksi. Tämä tuurinolla nyt vain sitten saattoi meidät voiton ohella kakkosiin eli Tompan kisapäivä päättyi tähän.

 

Iltapäivällä jatkoin kisaamistani vielä Flintin kanssa kolmen radan verran.

Ekalla radalla poika pysyi vallan hyvin hansikkaassa, ohjautui mukavasti ja kaikki oli jees, paitsi A:n alastulolla tuli joku teinarivamoilukohtaus ja se otti alastulovirheen! Hmph! Eli tulos 5, mutta siitäkin huolimatta olin tyytyväinen, että se kuunteli kuumumisen sijaan. ;)

Tokalla radalla lyötiin vähän lekkeriksi koko homma, ensin muurin palikat alas, kun avasin ääneni jokseenkin radikaalilla hetkellä (idiot), sen jälkeen heti keppien alotusvirhe, kun ajauduin liian likelle (idiot II) ja loppumetreillä myöhästyin vielä valssissani, joka toi todella huonon lähestymisen puomille ja itseaiheutetun ylösmenokontaktivirheen (idiot III).

Viimeisellä radalla pidettiin taas pakka kasassa kaikin puolin mukavasti ja virheittä päästiin ihan loppumetreille, kunnes F valitsi keinusta ja kepeistä mieluummin keinun, kun kepit olisi pitänyt valita, joskin sekin johtui mun äälilömäisestä ohjaamattomuudestani (tarviiko kirjottaa se i:llä alkava sana?). Niin lähellä, mutta niin kaukana. Sehän tarkoittaa siis vaan lisätreeniä sekä itselleni että myös nuorehkoille koirilleni ja tukka putkella kohti uusia kisoja! :)

 

Turistoimaan mukaan pääsi Kone ja Rheda. Kummatkin olivat varsin asiallisia ja reippaita turisteja!

Myös oma kasvattini Touho (Päättymätön Oivallus) aloitti kisauransa samaisissa kisoissa parilla hyllyllä ja yhdellä kybällä. Varsin mukavaa menoa parivaljakolta! Tuosta on hyvä lähteä jatkamaan!

 

Lauantaina (7.1) käväisi Pinjan pentu Nakkilasta luonamme Punkalaitumella treenaamassa. :) Samainen kaunistus kävi myös perjantaina Porin kisapaikalla meitä moikkaamassa - pitihän se Ansalle näyttää sen tulevaisuuden eläkeläislaji ;))

Iltapäivästä palasin Eriksen pakkaseen ja pian seuraani liittyi vanhan kunnon Lehmäjengin kaksi muuta jäsentä (Kannuksen aikaisia hullutuksiamme) ;) ja siinä sitten vietettiin mässäillen lauantai-iltaa.

 

Sain myös iloisen uutisen, että Flintistä on tullut juuri tuore isukki! Seitsemän pojan ja yhden tytön ylpeä isä hän on nyt! :) Linkki pentuvälityksen ilmoitukseen, yllättävästi uroksia vapaana, jos kiinnostaa ;).

 

(PS. Kisavideoita tulee varmaan galleriaan taas jossain vaiheessa, jos Juutuuppi vaan mitenkään voisi olla yhteistyökykyinen..! Tosin rajansa kai silläkin, minkälaista p*skaa se suostuu julkaiseen :p)