Tänään käytiin taas illan suussa hallilla treenaamassa. Nyt, kun kennelvuoro on ohi, voi saada jopa taas jotain aikaiseksikin koiransa kanssa.

Otin Waulla seuraamista jonkin verran. Se meni itseasiassa pitkästä aikaa ihan hienosti, että minäkin olin jo tyytyväinen siihen. Sitten uutena asiana seuraamisen suhteen alettiin ottamaan myös juostessa seuraamista. Se meni upeasti! :) Fisku poika tuo on, kun sille päälle sattuu. (Sattuis vaan vähän useemmin...) Otimme myös pari kertaa liikkeestä seisomista ja pari kertaa liikkeestä maahanmenoa. Molemmat sujui oikeastaan hyvin, mutta liikkeestä seisomisessa se otti ensimmäisellä kerralla pari askelta. Toisella kertaa pysähtyi kuin seinään. Maahanmenot meni moitteettomasti. Luoksetulon loppuosaa otimme myös -> meni myös hyvin. Ruutua otettiin myös pari kertaa -> ihan ok. Otimme lopuksi myös raunion ketteryysesteitä. Vihdoin Wutsi tajusi itse, että ne etukintut laitetaan sille viimeiselle puomille. Jee jee. Hyvin meni siis, olen tyytyväinen. Kerrankin olen tyytyväinen kunnolla meidän treeniimme. Paikallamakuutakin otettiin. Ei tosin kisanomaisesti, vaan ihan semmonen rento juttu.

Rina sai kerrata osaamisiaan. Otettiin siis seuraamista, hyppyä, liikkeestä maahanmenoa, liikkeestä istumista, paikallamakuuta ja luoksetuloa. Luoksetulo sujui aivan überhienosti ja nopeesti! Aivan mahtavaa. :) Muutkin meni kyllä hienosti, mutta tuo oli jo melkein kympin suoritus (miinus käsiapu sivulle mentäessä edestä...) Niin ja kerrattiinhan mekin noita raunioesteitä. Rinakin osaa upeasti jo vaakatikkaat!

Treenien lopuksi molemmat koirat saivat tietenkin rentoutumishetken.

Eipä sitten muuta hölötettävää tällä kertaa.