Nyt, kun on koulussa sellainen väli, että ehdin koneella jouten istumaan, niin päätinpä tulla pitkästä aikaa rustaamaan pienen blogikirjoituksen.

Hiihtoloma oli ja meni ja oli hyvin mukavaa. Olin katselemessa tokon KV-kisoja Haminassa, mutta ei minusta kuitenkaan tuolla(kaan) reissulla tokoihmistä tullut. :) Näin muutaman hienonkin ja mieleenpainuvan suorituksen ja ennen kaikkea hienon rotuisia koiria PALJON! ;)

Ehdin käväistä myös agilitykisoissa ensimmäistä kertaa sitten kymmeneen kuukauteen (jos oikein laskin...). Giten kanssa käväistiin Tampereella Niihamassa kakkosluokassa kokeilemassa onneamme ja matkassa mukana seuraa pitämässä oli Jenni. Ensimmäinen rata oli hyppis ja onnistuin ahnehtimaan yhtä valssia ja Gitte kaarsi hypyn edestä matkaani - tottakai. Joten vitonen tuli, mutta ei paha fiilis kuitenkaan. Seuraava rata olikin agilityrata ja se menikin ihan OK:sti pientä keppihäslinkiä lukuun ottamatta. Kuitenkin virheittä rata saatiin suoritettua ja aikamme riitti toiseen sijaan. Ensimmäinen nousunollahan sieltä sitten tuli kisakirjaamme koristamaan. :)

Pinjan kanssa käväisimme tokokokeessa Kangasalalla Kyötikkälässä kokeilemassa onneamme. Matkassa mukana oli tällä kertaa Ella seuraa pitämässä ja räpsimässä kuvia. Sieltä sitten tuli AVO2-tulos ja puolen pisteen petraus edelliseen kokeeseen.... Hipheihurraa. Eli 140 pistettä saimme kerättyä. Sijoitus oli joku tyyliin 6. tai 7. ja osallistujia oli 15 kappaletta.

Liikkeiden arvostelut ilmaantuvat myöhemmin....

Ja kuvia tapahtumasta:

Paikallamakuu

Vapautus palkalle..

Seuraaminen

Liikkeestä maahanmeno

Luoksetulo

ja pysäytys

Nouto

Kaket

Ja yleistä fiilistelyä ennen suoritusta..

Tempon ja muiden koirien kuulumisia myöhemmin...