Tohinaa on riittänyt, vaikka päättötyön sain kuin sainkin palautettua ihme kyllä ajallaan viime maanantaina. Alati aktivoituvat pennut pitävät huolen siitä, että turhan pitkiä yöunia ei tule nukuttua ja että jalat ja kädet ovat takuuvarmasti ruhjeilla, jos heidän huoneeseensa eksyy. ;)

Faylinn (edelleen suosikkini)

 

 

Felicia (pitää yllä erittäin hyvää jaettua kakkossijaa)

 

Freya (on toinen, joka jakaa kakkossijan)

 

Ja sitten on mähö-Frida (joka on kolmas jaetulla kakkossijalla) ;)

 

Tohinaa aiheuttavat myös juoksuiset narttumme. Iines päätti oikein leikkiä typerien ihmisten kustannuksella ja tekaisi värittömät juoksut, kun joulusta asti ollaan sen juoksuja aktiivisesti odoteltu. Aloin ihmettelemään, miksi Jerry-papparainen on siitä niin kiinnostunut ja siispä suunta kohti progetestiä. Testin mukaan torstai olisi ollut ehdoton viimeinen astumispäivä, mutta edelleen tähän päivään saakka narttu on aktiivisesti itseään tyrkyttänyt ja uroksen halut eikun paranee.

Åna oli kiva ja teki aivan täysin normaalit juoksut ja eilen se astutettiin ensimmäisen kerran. Aivan mahtavaa! :)

Gitelle ja Tempolle vielä odottelemme alkavaksi, joskaan kummallekaan se ei aiheuta toimenpiteitä. Gitte jossain vaiheessa pääsee kohdustaan eroon ja Tempoa nyt katselen muutaman vuoden, onko se lisääntymisluokkainen ensinkään. Kypsyyden puolesta se ei emakoksi ole lähivuosina vielä valmis. ;)

 

Treenailtu ollaan kukin ”omaa” lajiaan. Pinja käy maanantaisin pureskelemassa, Cina tottistelee vaihtelevissa häiriöissä ja Tempo & Gitte agilitailee pääasiassa lauantaisin.

Hakumetsään ja jälkipellolle pitäisi saada itsensä vielä raahailtua. Etenkin jälkimmäisen kiinnostavuus on vain laantumaan päin vuosi vuodelta, millähän sitä saisi kerättyä intoa…

 

Iineksen sulhanen, Nemo, on ollut nyt pari yötä täällä meillä. Ettei pojan tekemiset kävisi täällä liian yksitoikkoiseksi, otin sen eilen treeneihin mukaan. Tulin jälleen siihen tulokseen, että urokset on mua varten tehtyjä harrastuskoiria! Asiaa tietenkin auttoi, että Nemoa ohjaillessa tuli flasbackeja ajoista, kun Jerryllä kilpailin. Aivan mahtava otus! Ja pisteenä i:n päällä vielä erittäin helppo ja vaivaton koira. Kyllä kiitos, kelpais! ;D

 

Ensi viikolla varmaankin jonkinasteinen hulina jatkuu ja perjantaina onkin edessä valmistumispäivä. Kyllä vain aika riensi nopsaa.

Loppuun vielä oikea perhepotretti!

(Vas. isä-Rex, Faylinn, Freya, emä-Funny, Felicia ja Frida)