-Paljon. Terveisin Eloseminaarista jälleen uusia asioita rutkasti oppinut aivokääpiö. Eli tosiaan viime viikonloppu meni sivistyksen parissa pääkaupunkiseudulla. Cinan kanssa startattiin äiskän volkkari kohti Vihtiä varhain lauantaiaamuna. Olin kylläkin seminaarissa vain kuunteluoppilaana, mutta otin C:n viettämään kanssani laatuaikaa ja tottahan toki - henkiseksi (ja tarvittaessa fyysiseksikin) turvaksi. ;) Semma oli erinomainen ja lauantaina suosi sääkin. Sunnuntai sen sijaan näytti koiraurheilun valoisat puolet ja vettä tuli kuin.. justiinsa sieltä.

Viime viikko meni töiden parissa normaalisti. En saanut itsestäni irti juuri mitään koirien kanssa. Cina nyt iltaruoalla saattoi silloin tällöin tehdä satunnaisen sivulletulon tms. Sitä mokomaa vaivaa hyvin hermoja raastava murkkuikä. Toivottavasti se menisi yhtä nopeesti pois kuin on tullutki.

Tänä viikonloppuna olikin meidän seuran kisat, joten lauantaipäivä menikin siellä tulospalvelussa istuskellen. Sunnuntaina sitten Virpin ja äidin kanssa treenailtiin vähäsen. Pinja otti yhden eteenmenon ja Cina pikkuvärkkäilynä seuraamista, edestä sivulle siirtymistä ja maahanmenoja. Sitten lähdinkin Giten ja Temen kanssa treenaan agilityä. Gitellä otin keppejä vähän eri kulmista lähetettynä, kun yhtäkkiä heräsin siihen todellisuuteen, että Piir.M-kisat lähestyy ja itse poistun näiltä seuduilta pariksi viikoksi, joten TREENIT OVAT PAIKALLAAN. Meni kyllä kivasti! Tempo treenasi samoja asioita, mutta sata kertaa helpompana. Sillä meni ihan OK:sti, on mennyt siis paremminkin. Noo, ei aina voi onniustua. Ja nyt se saakin hetken aikaa taukoa agilitystä. Tekee varmaan ihan hyvää pitkästä aikaa.