Lyhyesti ja ytimekkäästi: BH. Tämä kirjainkaksikko koristaa nyt neiti malinoisin nimeä. Säkylässä asti käytiin nämä kirjaimet poimimassa. Matka oli melko pitkä, mutta kannatti näköjään mennä. Sääntöihin en vaivautunut etukäteen tutustumaan lainkaan, vaan sokeasti luotin niiden olevan samanlaiset kuin kaksi vuotta sitten. Ja oikeassa olin, mihinkäs tällaisen vanhoillisen ”lajin” säännöt muuttuisivat. Askelmäärätkin tuli jostain takaraivosta, niitä nyt on jonkin verran tullut kertailtuakin Pinjan tottistreeneissä. Tottisosuuden seuraamiset ovat pitkät ja ärsyttävät, mutta kyllähän sen kestää, kun näin harvoin tekee. :) Korjaussarja on tulossa, tottisosuus oli nimittäin hävettävän matalaviettistä, joskin siihen asiaan vaikutti enemmän kuin tarpeeksi metsän takaa kuuluvat laukaukset. Ja lisäksi sellainen hyvin ärsyttävä seikka, kun kahvitauko.. Juuri sillä kriittisellä hetkellä, kun sain C:n oikeaan viretilaan. No, näitä sattuu.

Omasta mielestä tottikset meni päin helevettiä, mutta nyt, kun sitä videolta katsoi, ei se ollutkaan ihan NIIN huono. Ja pitää olla tyytyväinen, että lady suoritti kaiken teknisesti oikein. Aina on parannettavaa, mutta onneksi tämä arvostellaan hylätty/hyväksytty -asteikolla. Kaupunkiosuudessa ei tietenkään ollut huomautettavaa.

Hyvä Cina. Kuvasaastetta tulee, jos on tullakseen (eli jos jaksan) ;)

 

Huomenillalla matkataan Kuopioon asti katsomaan, kuinka (huonosti) Tempo aloittaa agility”uransa”. Matkaan mukaan tulee myös hurmaava Nemo-poika.