Wow, kuinka hypersuper aktiivinen blogipäivittäjä olenkaan.. Heh..

Jokohan uskaltaa yrittää taas uudemman kerran ääneen sanoa, et nyt se kevät on ihan oikeasti ottanut kunnon erävoiton pitkän ja kylmän talven kynsistä. Tosin viimeksi tämänkaltainen kommenttini sai aikaan vielä lisämetrin lunta ja pakkasta, joten ehkä pidän vaan suuni kiinni.

 

Käytiin Tompan kanssa pyörähtämässä Rakveren näyttelyssä tuossa viime viikonloppuna. Kotiintuomiset olivat (muunkin kuin juomapuolen osalta) aavistuksen paremmat kuin viime kerralla. Lauantaina sheltit tuomaroi Cristian Stefanescu, Romaniasta. Arvostelu oli seuraavanlainen: ”Elegant male is exc. condition, typical head, good expression, normal topline, ?? coat.” Pahoitteluni, käsiala ei ihan pääse oikeuksiinsa joten pieni ymmärrysvaje vaivaa. Ilokseni tuomari ojensi käteeni ERI:n, joka kylläkin taisi olla sillä päivän teemanakin.. No sitten irtosi (kahden osallistujan kesken) luokkavoitto ja näin ollen myös junnuserti. Parhaan junnun kehän meinasin missata kokonaan, mutta onneksi mulla oli osaava ihminen huutamassa mut paikalle ;) hävittiin kyllä kyseinen kehä tyttelille, joten VSPJ tuli tulokseksi. PU-kehässä kilpaili huimat neljä poikaa, joista Tom tuli kolmanneksi.

 

Seuraavana päivänä sheltit tuomaroi Marja Talvitie ja arvostelu kajahti näin: ”Erittäin hyvätyyppinen, hieman takaluisu kallo, muuten hyvä pää ja ilme. Etuasentoinen lapa, hyvä ylälinja, riittävät takakulmaukset, hyvä karva, hyvä häntä, liikkuu hieman ??? edestä, muuten hyvin.” Pahoittelen jälleen, ei mitään käsitystä mitä sanaa haettiin arvostelussa tuohon kysymysmerkkien kohdalle, mutta mikäli se aukeaa niin tulen sen tänne laittamaan.. Tulokset olivat täysin samat kuin lauantaina, mutta PU-kehässä kilpaili kolme urosta, joista Tom tuli toiseksi. Niin, myö ollaan ikuisia kakkosia! ;)

 

Ei mitään, hjuva fiilish kaikkinensa, SuperAlkon kautta kotiin ja silleen. Hehheh, vitsi vitsinä ;) Kuvia räpsin muutamia matkalta ja ne tulee tänne siinä vaiheessa, kun pääsen taas oikealle koneelle. Tompan kuvan otti Saija, tuhannet kiitokset!

 

Tässä lämpimikseni imasin koneelleni kuvankäsittelyohjelman, kun olen sen puuttumisesta nyt muutaman vuoden kärvistellyt. Heti pääsi muutamat luonnollisesti koekaniineiksi, alla yksi jossa edesmennyt paappa ylpeänä pojan tyttärestään. :)

 

Aktiivisemmin päivittelen tällä hetkellä taas pentublogia, tervetuloa lukemaan!