Eilen innoistuin taas vähän treenailemaan. Jopa kaksi kertaa, se on jo jotain.

Kentällä Pinja sai treenata jälleen noutoa, luoksetuloa ja eteenmenoa. Noudot taas kivat. Luoksetulo otettiin liikkeestä maahanmenon kera. No jännä homma, kun ei oikein viitsi sitä seuraamista ottaa, niin liikkeestä pysähtyminenkin on ihme värkkäämistä, mutta sujui kuitenkin. Luoksetulo jälleen pitkältä matkalta eli vauhti oli taas kova ja paikka hyvä. Sivulle siirtyminenkin onnistui kerrasta. Eli taannoin käydystä tahtojen taistelusta oli jotain hyötyä. Jee. Eteenmeno myös vauhdikas.

Cinan kanssa otettiin niitä oikealle käännöksiä, missä lievää väljyyttä oli huomattavissa. Ne parani, mutta tarvii vielä vahvistusta. Luoksetulo otettiin tällä kertaa ihan sellaisenaan, ilman yhdistämistä liikkeestä jäämiseen ja lisäksi lähdin vielä itse kirmaamaan karkuun, jotta sain kunnon vauhtisuorituksen. Otin muutaman askeleen päästä ihan erillisenä liikkeenä sitten eteentulon ja sivulle siirymisen, meni kivasti. Eteenmeno hieno. :)

Sitten olikin vuorossa lenkki, jolle otin kamerankin mukaan ja räpsin jotain ihme maisemakuvia huvikseni.

Peltomaisemaa. Kotoista siis!

Suhteellisen tummat pilvet tuli uhkaileen lenkkiämme..

Mutta ne ajettiin sitten pois.

Pinja möllöttää

Kunnes saa luvan lähteä..

Hupiveikko kiihdyttää

Saatin me lenkkiseuraakin..

Ja Cina unelmoi

...

NO HITTOAKO KYTTÄÄT?!

Lenkillä mietin pääni puhki Pinjan takapään käyttöä täyskäännöksissä. Ja sitten sainkin idean, että opetan sen kiertämään takaa. Olen suhteellisen nopea tälläisissä päätöksissä, mutta positiivistahan on se, että voin koska vain jättää sen pois, jos se ei tunnukaan hyvältä. Mutta yrittänyttä ei laiteta... Eli aloin sitten sitä ottamaan ihan pihassa vain ja hyvin sujui näin alkuun. (Olisi aika karmivaa, ellei osaisi edes aloittaa koulutusta niin, ettei jokin asia sujuisi..). Päädyin sitten ottamaan myös kakeja, joista tulikin sitten taas yhdenlainen sotatanner! Maasta ja istumasta seisomaannousut hieman jumitti tällä kertaa. Osittain se on toki treenin puutetta, mutta osittain se oli taas perus vamottamista, josta en oikein pidä. :) Hetken raikui lähiseutu erinäisiä kauniita sanoja, jonka jälkeen lopetimme onnistuneeseen suoritukseen.