Niin aivan. Otsikosta voi päätellä yhtä sun toista. Ja positiivinen asenne kunniaan!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Armas PP (eli? Päivän Peili? Pikku Piski? PesuPallo? Pelle Peloton? Peltolan ***tot? ei ei ei.. Vaan Pinja Paavali!) on värkkäillyt erinäisten asioiden kanssa.. Kuten nouto, kaket, luoksetulo, liikkeestä maahanmeno.... Niinpä! Se kuullostaa todella lupaavalta noin niinkun koetta ajatellen!

Ääääh ahistaa suoraan sanottuna koko koe. Miksi, oi miksi ilmottauduin? Kirottua.

Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis osa miljoona.

Aina jaksan valittaa tuosta asiasta. Kyllä se tästä..

 

Sitten toinen ahdistava asia: Cina täyttää kohta 5 kk! Kääk. Aika on rullannut hirmuista kyytiä.. Enää toiset 5 kk aikaa treenata tokon ALOa. Tai siis onhan sitä aikaa treenata vaikka maailman tappiin, mutta kisoihinkin olisi joskus hauska päästä. Hyi hyi hyi, kun aika rientää liian nopeasti..

Taannoin huomasin, että meidän seuraamisen tarvitsisi olla intensiivisempää. Eli nyt olemme tehneet vain lyhyitä pätkiä seuraamista. Katsellaan mihin tämä johtaa.. Liikkeestä jäämisiä ollaan otettu hieman, ne ovat sujuneet toistaiseksi hauskasti. Maahanmenoon tarvitsisi inansa nopeutta, mutta sitä ei voida liikkeenä tankata määräänsä enempää, sillä se nyt jo ajoittain tarjoilee sitä täysin väärissä paikoissa. Not good.

Mutta, ehkäpä me tästäkin selviämme ilman sen suurempia valituksia. Tai niinhän sitä voisi nopeasti kuvitella. Muistakaa kuitenkin ottaa huomioon, että kuka tässä ruudun takana näitä tekstejä kirjoittaa..

 

Välikommenttina: tein sitten typerän tempun ja lisäsin kävijälaskurin tuonne reunaan. En taas tajua, hetken mielijohde siinä missä muutkin tekemäni tempaukset.. Se voipi olla, että se häviää sieltä aivan yhtä nopeasti kuin on tullutkin. On hauskaa värkätä asioilla. Ja sitten kiroan, kun armas koirani värkkää..

Sitä paitsi minulla, tekniikan ihmelapsella, nerouden esikuvalla, maailman älykkäimmällä persoonalla, meinasi olla ongelmia koko höskän saamisesta edes näkymään näillä sivuilla. Ei ollut taas niin ylivoimainen temppu, mutta niin vain tuotti ongelmia sekin.

 

Åna, rakas sukkanokka, pullasorsa on tuskainen möhömahansa kanssa. Viikonloppuna pitäisi alkaa tapahtua ja minä kätevästi pakenen taas Kannukseen... Silloin Britneynkin synnytyksen aikaan olin Kannuksessa. Ja kuinka identtistä – molemmilla kerroilla olen KENNELVUOROSSA. Nyt tekisi niin mieli lohkaista pari valittua, mutta taidan jättää sen niille, joilla siihen on oikeasti pätevä syy.

Kuitenkin, pitäkäämme möhkömammalle peukut pystyssä!

 

Huomenna on luvassa minulle jälleen hieronta. Auts, mutta ihanaa silti. Ja illemmalla agilitytreenit. Nuita odotellen... Palailemisiin.