Takana on ollut varsin erikoinen viikko kaikkinensa. Ei voi muuta sanoa!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Erikoisen viikosta tekee mm. se, että olen jopa treenannut! Ihmeellinen asia kyllä, sitä ei ole järin tullut harrastettua sitten BH:n jälkeen.

Tällä viikolla on sentään saatu (pakon edessä) treenattua ilmaisua hallilla ja minimaalista tottista, jossa muuten olin harvinaisen käsi. Tosin sekään tuskin ketään yllättää.

Niin ja tänään tuli otettua hakua. Ihan hyvin meni pitkän tauon jälkeen. Kaikki esille tulleet viat löytyivät jälleen itsestäni. Tosin tuokaan ei yllätä ketään... Koskakohan osaisin kirjoittaa jotain sellaista, joka voisi oikeasti yllättää jotakuta...

 

Tämä viikko on myös mennyt erinomaisen vajailla yöunilla. Se on ottanut osansa jo ennestään huonosta panostuksestani koulun suhteen.

 

Huomenna pitäisi suunnata nokat kohti Eristä ja harjoittelujaksoa. Sääli jättää Kannus ja varsinkin kaverit! Huoh no joo, elämästä ehkä selviää kuitenkin. Tulenhan kuitenkin ravaamaan täällä alati ahkerana autokouluopiskelijana ja kennelviikkokin on taas "loistokkaana" edessä parin viikon kuluttua. Ei ihan kamalasti nappais, aivan oikeasti.

 

Minulla oli mielessä vielä paljon jotain turhuuksia, mutta nyt juuri ei mikään muistu elävästi mieleen.

Armaan kämppiksen kanssa vietämme tällä hetkellä rattoisaa lauantai-iltaa ja tuli ostettua muuten tämän joulun ensimmäinen (ja ehdottomasti myös viimeinen) purkki glögiä. En tällä hetkellä suuresti arvosta tuota eksoottista makuelämystä.