Koulukin päättyi jo viime perjantaina. Lomailin maanantain ja tiistain.

Tiistaina oli myös luvassa haasteeseen vastaaminen Haidille, Pinjan ekat agikisat. Valitettavasti vaan ei oltu kumpikaan ihan kuosissamme; itse teloin edellisenä päivänä molemmat jalkani, eikä juokseminen luonnistunut. Pääsin kuitenkin raahautumaan radalla eteenpäin tuhdin särkylääkeannoksen ja tiukkojen tukisiteiden ansiosta. Pinjakaan ei loistanut. Etenkin alku oli todella huono, eikä se oikein tahtonut hypätä (selkäkö prakaa?). Päästiin muistaakseni 7. esteelle virheittä ja sitten tuli eka K, kun putki veti likkaa puoleensa. Sen jälkeen virhe kepeillä(!!), jotka nyt ovat suht varmat, etenkin noinkin suurilla käsiavuilla. Ja pian sen jälkeen tulikin HYL (luovuttamisenkin makua).

Olin ilmoittautunut myös hyppyradalle, mutta itseni sekä koiran terveyttä silmällä pitäen tein päätöksen, etten osallistu. Parempi näin. Haetaan piskiin hieman vielä varmuutta ja yritetään uudelleen. (Ja itse sidon itseni jesarilla johonkin kiinni, etten onnistu telomaan taas...)

 

Näin meillä. Keskiviikkona tosiaan aloitin työt. Töiden lomassa saan peruskoulutella kolmea malineitiä: Uzia (Aktivistin Uzi), Sallia (Sally zum Chasseralblick)  ja Turmaliinia (Aktivistin Turmaliini).