Viikonloppu taas oli ja meni. Pennut olivat kasvaneet hurjasti ja pentulaatikolla tehtiin jo vähän muutakin kun vain syötiin ja nukuttiin. Kaikki pennut olivat jo kovasti aktiivisia ja yrittivät parhaansa mukaan rallittaa laatikkoa ympäri, minkä pienistä jaloistaan pääsivät. Välillä lennettiin mukkelis makkelis, mutta taas siitä noustiin ja jatkettiin matkaa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kuitenkaan patterit eivät riittäneet vielä kovinkaan pitkäksi aikaa, nimittäin pienen rallin jälkeen taas maistui makea uni. Suunkäyttö oli nyt jo melko ahkeraa, vaikka hampaista ei (onneksi) ole vielä tietoakaan. Tuskin maltan odottaa ensi viikonloppuun!

Brizilla

DSC_1230.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Brita päiväunilla

DSC_1239.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Brizilla punkee ulos laatikosta

DSC_1241.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Pallopää :D

DSC_1242.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Perjantaina, kun päästiin piinavan täydestä junasta pois, suuntasimme Nekalan Löytöliiterille treenaamaan ritiläalustaa hyvien häiriöiden kera. Alusta hieman jännitti, mutta Pinja eteni silti hyvin ja häiriöistä se ei piitannut yhtään.

Sitten pääsin käymään pitkästä aikaa Tampereen urheiluhierojakoululla ja sieltä suuntasimme sitten illemmalla kotiin.

Vähän vielä siinä Pinjalla treenasin ja totuttuun tapaan otin myös jotain pientä armailla sheltinräppänöillä. Jerry oli taas kovasti innoissaan, kun pääsi tekemään jotain pientä. Samoin Åna, joka jälleen sai minut nauramaan sen huippuhienosta luoksetulosta. Joo no se ei välttämättä ole noin niinku tokokoe mielessä niin hieno, mutta aivan mahtava kotitokoliikkeeksi. Taas jäi ruopimisjäljet hiekkaan, kun naikkonen otti kunnon vauhtilähdön ja tuli kuin tuulispää sivulleni. Mahtavaa.

Rose sai perusasentotreeniä ja hemmottelua. The True Lellivauvani! J

 

Lauantai olisi ollut työtäyteinen, ellen olisi saanut vauvalomaa. Eli PAGT:n kisoista minut vapautettiin pentulaatikon äärelle. Se oli hyvin reilua, kiitos siitä PAGT:n jäsenille!

Iltapäivällä käväisimme mummun synttäreillä ja samalla sain taas paijata Figaroa.

Sitten illaksi purkamaan kisapaikalta esteet ja siitä kotiin.

 

Kaikki pikkuiset

DSC_1270.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Brizilla edustaa ja Brita on uhri

DSC_1262.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Brenda

DSC_1100.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

DSC_1106.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Sunnuntaina vielä viimeiset kuvat pennuista, lenkkikuvia Pinjasta ja pojista (Jerry & Velmu) ja sitten kuuden junalla kohti Kannusta. Tällä kertaa mukaan lähti Jerry treenaamaan vielä parin viikon verran ennen tokokoetta. Huoh, että siihenkin kokeeseen piti mennä lupautumaan. No virheitä sattuu.

 

Brita protestoi

DSC_1309.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Kaikki yhes koos

DSC_1345.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

Brenda ottaa rennosti

DSC_1332.jpg picture by Shetland_sheepdog

 

 

 Tässä lienee kaikki tältä kerralta.