Taas on vierähtänyt hyvä tovi edellisestä rustailusta. Ai kuinka niin aloitan kaikki päivitykseni aina samalla lauseella?? <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Perjantaina suuntasin taas nokkani kohti Eristä. Ennen kuin ehdin junaan, sain kylvettyä kaikki kolikkoni Kannuksen Siwan lattialle. Kannattaa tosiaan yrittää laittaa se lompakon kolikkotasku ensin kiinni ennen sen suurempia kallisteluita. No, mutta koskapa tämä puupää ekasta kerrasta oppisi? Yritin vielä epätoivoisesti kylvää kolikkoni Kannuksen asemarakennukseen, josko lattia olisi siellä hedelmällisempää ja viljely täten tuottavampaa. En saanut rahapuuta kasvamaan.

Asemalla sain myös pidätellä nauruani, kun varhaisteinipojat yrittivät saada Pinjaa nousemaan paikallamakuusta. Minulla oli niin monta evil plania, kuinka voisin pelästyttää nuo ärsyttävät pojan klopit, mutta mitään en sitten tohtinut toteuttaa.

 

Pinja on ollut treenitauolla edelleen. Ei tässä oikein ole ollut fiilistä treenata, kun hallia ei voi käyttää näin kennelyskäepidemian aikaan. Lisäksi toivon nyt vain hartaasti, että P lopettaisi juoksunsa nopeasti...

Tuon toisen nartunkuvatuksen kanssa olen viime aikoina naksutellut aika paljon. (Kiitos siitä, nyt naksuu myös päässä). Kohta tulee ahdistus. Pentu on 4 kk, eikä osaa juuri nimeksikään mitään. Odotan nyt vain, että se kasvaisi isoksi, että voi alkaa treenaamaan kunnolla. Täysin identtiset mietteet minulla oli silloin, kun Wau oli pieni. Mutta on se silti hauskaa omistaa pentu. Ainakin silloin, kun se nukkuu ja leikkii. Silloin on erittäin turhauttavaa omistaa pentu, kun kotiin tullessa saa haistaa pikantin paskan hajun. Eli näin meillä.

 

Perjantaina toivottavasti selviää, onko Åna kantavana. Hieman ehkä jännittää..! Samalla reissulla pitäisi Cinalta poistaa kulmurit, koska ne ovat kaikessa touhussa ja temmellyksessä katkenneet (ja ytimet paistaa), joten hampaiden mädäntyminen ja ienten tulehtuminen on hyvin todennäköistä.

 

[jotain turhaa]: Tällä viikolla olisi muutto edessä. Fiilikset asian suhteen ovat suhteellisen väsyneet, ei kovasti nappaa.

Suureksi ihmetyksekseni pääsin koiraurheilukokeen läpi. ”Ahkeraan” lukemiseeni nähden numero oli jopa siedettävä. Hauskaa. [/jotain turhaa]