Yritän saada aikaan pienen pienen pikapäivityksen menneeltä ajalta.

Viime viikolla käytiin tiistaina Jennan kanssa ottamassa kenraalit vkonlopun Lappeenrannan agilitykisoja varten. Koska oli niin kuuma, otettiin vain muutamaa estettä. Pinja keskittyi keppeihin ja yleiseen ohjautumiseen, Gitte keppien hakemiseen ja tiukkoihin kurveihin ja Åna yritti keskittyä tiukkoihin kurveihin ja ohjautumiseen.

Perjantaina käytin Lauran koirista Sallin, Aniksen ja Terrin hierojakoululla kopeloitavana (loppukokeet). Illemmalla suunnattiin mamman Volkkarin nokka kohti Lappeenrantaa. Koirapopulaa oli mukana suhteellisen mukavasti: 4 x sheltti ja 3 x isokoira.

Lauantaina aloitti Pinja ykkösistä. Kaksi ekaa rataa meni ihan justiinsa niin pyllylleen, kun kuvitella voi, koska neiti päätti ohjata itse itseään. Viimeinen rata oli haastavin, mutta meille ihme kyllä tuloksekkain. Pinja teki elämänsä ekan tuloksen! Hihii! Se tosin oli vitonen (kepeiltä!), mutta jäimme vielä miinuksen puolelle! Sij. 5.

Sitten jatkoi Gitte ja Åna kakkosista. Eka rata hyppis. Gitte tapansa mukaan kivasti kuulolla ja hyvä motivaatio. Saimme sen toivotun, viimeisen nollan ja sijoituimme toiseksi, joten lähtöpassi kolmosluokkaan! Ånaan taas kompensaatioksi ei saanut radalla mitään yhteyttä. Se huisi minne sattui ja miten sattui, joten HYL. Seuraavat radat agiratoja, mutta yhteys Ånaan katkesi molemmilla radoilla taas jossain vaiheessa, joten HYL ja HYL. Ah, miten tuloksekasta, täytyy sanoo.

Päivä pulkassa tältä osin.

Sunnuntaina jatkoi Gitte ja Iines. Gitte teki ekalla radalla pujotteluvirheen, joten otteeni herpaantui ja tulos pian sen jälkeen HYL. Iinestä ohjasi Jenna, mutta vauhtia ei oikein ollut ja Iines ihmeellisesti värkkäili asioilla, mitä ei yleensä tee. Toka ratamme Giten kanssa oli aivan kamala häslähöslä ohjaa-pelasta, karju-kilju, töksäytä vauhti..listaa voisi jatkaa loputtomiin. Nimenomaan siis ohjaajan törttöilyä aivan kokonaan. Kukaan ei varmaan usko todeksi, että tuollaisella radalla voi päästä vielä reilu 7 sekuntia ihanneajan alle, sijoittua toiseksi ja saada sertin (eli käytännössä AVA-nollan). Jumanskeuda. Mein pien Gitte... Loistava pien Gitte :) Iines sen sijaan jatkoi outoa käytöstään ja hitaili yms. Ihmettelin tuota outoa käytöstä ja päätinpä vilkaista hännän alle. TADAA - juoksut! Kiva nartut, ootte mukavia. Noh tästäpä alkaa Iineksen "mammaloma", katsotaan kestääkö se pidempään kuin Giten.