Jälleen on mennyt sata vuotta viime päivityksestä. Noo, mutta ei sentään mennyt ensi kuulle, kuten olisi hyvin voinut ajatella.

Eli mitäs me ollaan tehty tässä lähiviikkoina?                                                                                            

- Olemme tokoilleet molempien koirien (Rina & Wau) kanssa. Waun kanssa tähtäämme huhtikuun tokokisoihin... (voi ei). Eli Waun kanssa ollaan aika runsaasti kertailtu ALO-liikkeitä ja vahvisteltu huonoimpia. Paikallamakuut on onnistuneet todella upeasti! Ollaan otettu alo-tasoista, BH, avo-tasoista ja voi-tasoista paikallamakuuta. Kaikki on muuten kyseisen liikkeen osalta kunnossa, paitsi se, että poika makoilee lonkallaan. Rinan kanssa ollaan harjoiteltu erityisesti seuraamista ja luoksetuloa. Luoksetulon paikka alkaa olla neidille melko vahva, mutta siitä sivulle siirtyminen on vielä hiukkasen hakusessa. Lisäksi ollaan harjoiteltu yhdessä pyöräilyä koirien kanssa. Toistaiseksi se on sujunut ruumiitta ja ruhjeitta. Toivotaan, että näin on jatkossakin.

- Eilen alkoikin meillä hiihtoloma, joten suuntasin nokan kohti Eristä. Tänään sainkin treenattua Waulla jälleen tokoa. Otimme seuraamista, luoksetuloa, pari kakea, liikkestä maahanmenoa, liikkeestä seisomista ja vaikean häiriön kera paikallamakuuta. Rinalla otin myös tokoa. Sen kanssa keskityin erityisesti seuraamiseen, mutta siinä sivussa tuli otettua luoksetuloa ja pari kakea. Ella kuvasi treenimme - KIITOS!

Kuvia tulossa (heti kun kerään hermoni tän netin kanssa...)