Näihin pariin päivään, jotka on kulunut viime päivityksestä, on mahtunut kaikenlaista. Sekä hyvää että pahaa.

 

Eilen Cina oli iltalenkillä kovin vaisun oloinen ja kulki häntä alhaalla jne. Siitä seurasi aiheeseen kuuluva tarkka syyni ja asioiden analysointi. Ongelma löytyi siis jalkojen välistä, C vuosi verensekaista mömmöä runsaasti ja pahimmillaan jopa pissasi verta. Tyttösen olo oli kovin tuskainen ja näin parhaaksi viedä sen päivystävälle eläinlääkärille tutkittavaksi.

Siellä suoritettiin ensin palpointi ja sitten ultraus, koska oireet viittasivat vahvasti märkäkohtuun. Kohdusta kuitenkaan ei märkää ollut, joten oireiden perusteella sitä alettiin hoitamaan runsasvuotoisena emätintulehduksena. Tarkka syynäys kuitenkin jatkuu, koska riski, että se etenee kohtuun, on kuitenkin olemassa. Tyttöseni sai lääkekuurin ja lekurilta kehut esimerkillisestä käytöksestä (kerran niinkin). Oikeasti sain kyllä olla (kerrankin tosiaan) ylpeä, kun flicka vain röhnötti selällään, kun sitä ultrattiin ja jopa veti pienet päikkärit. :)

Los Malinois siis viettää nyt hyvällä omalla tunnolla saikkua niin pitkään kuin tarvis.

 

Tänään käytiin Hyvinkäällä ystävänpäivä- ja laskiaiskisoissa Giten kanssa. Radat oli mukavan haasteikkaita ja paikalle oli eksynyt päälle neljäkymmentä minikoirakkoa.

Aloitimme C-radasta, joka olisi ollut vallan helposti suoritettavissa kunnialla, mutta mitä tekee ohjaaja – olettaa jälleen liikaa ja huitaisee koiran hypylle ja lähtee itse jo rynnistämään kohti puomia. Siispä koira iloisesti ohittaa esteen ja siinäpä se sitten olikin. Ohjaaja voi taas onnitella itseään idiootti-tittelistä, jota on puolustanut kunniakkaasti jo moneen otteeseen!

 

Seuraavaksi B-rata. Ehkä vaikein rata näistä kolmesta, mutta kuitenkin sellainen mukava ja niin ikään suoritettavissa oleva. Kuitenkin ongelmat alkoivat keinulta, kun siitä tuli kontaktivirhe, kun G hyppäsi pois. Saattaa olla, että ensimmäisellä radalla keinu tärähti ikävästi, jonka seurauksena tuo, mutta ei voi tietää. Sitten loppu rata säädettiin loppuun saaden tulokseksi 15 jostain. Gitte oli hieman holtiton ja A:lla molemmilla kerroilla räpelsi itsensä ylös. Ihme säätöä, täytyy todeta.

 

Viimeiseksi vuorossa tadaa – A-rata, joka oli ehkä helpoin näistä. Suoriuduttiin mukavasti radasta ilman virheitä tai muita toilauksia. Suurena yllärinä aika riitti vielä palkintokorokkeen kolmannelle sijalle ja näin oli päivä pulkassa. :)

Cina toimi kannustusjoukkona ja oli muutenkin jo yleisvoinniltaan parempi. Toivottavasti mentäisiin nyt vain parempaan suuntaan ilman takapakkeja.

 

Nyt toivotamme kaikille Happy Valentine’s Day!