Nyt on taas takana yksi paimennustreeni. Päivämme alkoi klo. 9.00 ja päättyi n. 17.00

Päivä oli pitkä, mutta erittäin antoisa.

Waukin alkaa jo ehkä tajuamaan jotain paremmin, kun huidon sillä kepilläni oikeeseen suuntaan. Siihenkin meni aikansa, mutta kyllä se siitä. Otimme hieman kuljetusta ja suuntia.

Edistyminen näky itse kullakin siinä, että treenasimme aidattomalla pellolla, joten lampaat olivat vapaana koko aamutreenin ajan, eikä kukaan saanut lampaita karkaamaan. Edistys se on pienikin edistys. Aamuteenin päätteeksi kuljetimme sitten Waun kanssa lampaat aidatulle laitumelle. Kuljetus nyt ei ollut mitenkään nättiä, mutta kaikki lampaat päättyivät päämäärään.

Sitten viimeiseksi treeniksi koitimme saada lampaat kujan lävitse, mikä ihme kyllä onnistui myös Waulta. Siitä olin iloisesti yllättynyt, mutta senpä jälkeen Wau vähän räjäytti lampaat ja sitten keräilimme ne kasaan, jonka jälkeen se räjäytti ne taas, mutta tällä(kin) kertaa se oli ihan minun oma mokani. Sitten pieni onnistunut kuljetustreeni, jotta päivä päättyisi iloisesti. Kyllä selvästi huomasi, että poika oli jo viimeisellä kerralla hieman poikki, mutta jaksoi silti hetken aikaa keskittyä. Kyllä se siitä. Itsellänikin on vielä paljon paljon opettelemista.

Kiitos Klossnereille ja muille jälleen mukavasta päivästä!