Eli vois taas pitkästä aikaa palata bloginsa pariin ja tutustua sellaiseen sanaan tarkemmin kuin päivitys.

Nooh, mistäköhän sitä lähtis purkamaan... En taida purkaa kuin vain tämän menneen pääsiäisen.

Eli viime torstaina lähdimme ajamaan kohti Rovaniemeä ja Rina sai tämän loman ajan majottautua hoitolassa, koska omien narttujemme juoksut vaikeuttivat reissua jo entisestään. Ounasvaaran Lakituville me sitten majottauduttiin.

Perjantaiaamuna olisi startannut ensimmäisenä Åna ja Gitte, mutta koska neideillä oli juoksut, niin kisat peruuntuivat niiden osalta. Seuraavaksi starttasi Iines isän kanssa. Kahden kisan saldona heillä kaksi hylkyä. Sitten minä ja Jerry. Kahden kisan saldona meille yksi vitostulos ja yksi nollavoitto. Ennen startteja kävimme Ellan kanssa testaamassa Ounasvaaran uimahallia.

Lauantaina oli luvassa aamusta näyttelyt. AVO-uroksissa näytteli Jerry, tuloksena EH ilman sijoitusta. Arvostelu tulee EHKÄ myöhemmin mikäli jaksan/viitsin/muistan sen tänne laittaa. AVO-nartuissa näytteli Gitte, tuloksena ERI-1, PN3, SERT. Ja arvostelu tulee jälleen myöh. jos on tullakseen.

Agilityssä strarttasi Rose ensimmäisenä. Ekasta kisasta hyl ja tokasta vitonen ja yliaikaa (sij. 4.) Pidin Rosen temmosta ensimmäisessä kisassa. Tokassa kisassa se oli jo aivan liian väsynyt, joten tahtikin oli sen mukainen. Iines starttasi jälleen kolmosissa, tuloksena hyl ja 0. Jerryllä samat tulokset, mutta nolla oli kyllä erittäin hidas (aika oli kyllä miinuksen puolella, mutta mutkat venähtivät liian pitkiksi). Jerryllä on siis SM- ja karsintanollat nyt kasassa (ja on jopa pari ylimääräistäkin). Muuten nyt ei tullut kauhean mieltäylentäviä tuloksia.

Wau sai koko viikonlopun harrastaa rennosti kaikkea hauskaa. Otettiin enimmäkseen tokoa, seuraaminen sujui kyllä tällä kertaa erittäin hyvin. :) Joten seuraavissa treeneissä se ei takuulla suju! Myös muut treenatut liikkeet tuntui sujuvan jotenkin ihmeen hyvin. Ehkä se johtui vieraasta ja vaihtelevasta ympäristöstä... Kyllähän me agiliidettiinkin aktiivisesti siellä lämmittelyesteillä. Hyppääminen oli tällä kertaa hyvää. Eikä minulla muutenkaan ollut nokankoputtamista. Katseltiin Waun kanssa myös vähän aikaa näyttelyssä bortsukehää. Ei oikein sulauduttu siihen joukkoon. :D

Sunnuntai sitten vietettiin hyvin pitkälti rinteessä. Treenailtiin vähän laksettelu"taitoja" Ounasvaaran rinteissä.

Maanantaina siirryttiinkin sitten ylemmäs Suomea laskettelemaan, nimittäin Ylläkselle. Päivä oli mukava ja rinteet olivat pitkiä ja jyrkkiäkin. Viimeinen lasku vain oli hieman liikaa minulle, kun sitten ensimmäisen ja viimeisen kerran kaaduin tämän vuoden lasketteluissa. Polvihan siinä rysäyksessä kärsi.

Tänään sitten lähdettiin kotia kohti. Tai no minut ja Wau tiputettiin matkan varrelle Kannukseen, missä suuntasimmekin sitten lääkäriin polveni kanssa. Eikä siitä sitten sen enempää tässä blogissa.

Nyt on taas otettu tämä päivä kiinni. Kyllä ehkä taas kuukauden päästä palataan asiaan.