Suomen kesä näyttää taas ”parhaita” puoliaan ja vaihtoi ihan lennosta hellesään ukkosmyrskyksi. Eipähän ainakaan tule tylsää säätä seuraillessa! Ja tulipahan nähtyä ihan aitiopaikalta kesän ensimmäinen ukkosmyrsky ja hirmuisesti salamoita. Nautinto meinasi lopahtaa siinä vaiheessa, kun se tuli ihan päälle ja kun salama löi, kuului saman tien aivan järkyttävä pamahdus ja ikkunat tärisi. Olihan tämä hyvä äänitreeni pikku-T:lle, joka seurasi tapahtumaa sylistäni ilman mitään ongelmia. Kun rintama lähti kauemmas, alkoi satamaan rakeita, joita pikkuinen jahtasi hyvin innoissaan. Hauska pikkumies!

Junnu-F:lle tällaiset pamahdukset ei niin ikään tuota mitään ongelmia, se lähinnä keskittyi kuorsaamiseen ja kyljen kääntämiseen.

 

Kuluva viikko on pitänyt sisällään muutamia kaupunkitreenejä T:lle ja F:lle, uintireissuja P:lle ja C:lle (joskus myös lisäksi F:lle), tottistreenejä P:lle ja C:lle sekä yleiselämätreenejä T:lle ja F:lle.

 

Tom on hieno ja reipas pieni hännänheiluttaja, jolle kelpaa lelu missä vain ja milloin vain! Pieniä istumis- ja maahanmenoharjoituksia olemme ottaneet ja siinä sivussa joitain temppuja. Hyvin oppivainen pikkumies ja kun kaivan lihapullaa esiin, ei keskittyminen herpaannu, vaikka olisimme keskellä kaupunkia!

 

Flint on aurinkoinen persoona, kuten olen ehkä aiemminkin maininnut. Häntä jaksaa heilua vaikka 24/7, jos on tarvis. Juuri sopivan humoristisella asenteella varustettu nuorimies. Myös sille kelpaa lelu missä vain, makupaloista sen sijaan se ei ole niin kiinnostunut. Eipä se haittaa, pääasia, että toinen työmoottoreista toimii moitteettomasti. Sen yleiselämätreeni on koostunut lähinnä sellaisesta faktasta, että Pinja ei ole mikään nauta ja sitä ei tarvitse purra kintereistä tai kuonosta, jos se jonnekin juoksee. Ihan mukavasti tämä fakta on alkanut tekemään itselleen tilaa sen tyhjäntuntuisessa pääkopassa. ;)

 

Pinjan ja Cinan tottikset ovat entisellään. Niistä ei juuri nyt jaksa jauhaa. ;) Parit tottikset olen tänä keväänä/kesänä jo videolle ottanut, mutta pitää ottaa lisää, jotta voin jälkikäteen arvostella omia virheitäni. Sen on edelleen lempiharrastukseni.

 

Tällä hetkellä olen työreissussa Vihdissä, mutta kun maanantaina palaan kotiin, saa blogi taas täyttyä kuvista! No ellei nyt ihan täyttyä, niin ainakin muutama otos tulee värittämään tylsää kirjoitusta. Siihen asti adios!