Hellurei!

Syyttäviä sormia saa osoitella tänne suuntaan, kun kotisivut ovat jälleen päivittelemättä ja blogi tietenkin siinä sivussa. Meillä siis ei ole ollut viikon treeniatukoa, vaikka blogi tyhjältä näyttääkin viime viikon osalta.'

Otimme mm. käytännöntunneilla tokoa ja hakuilmasuita. Molemmat sujuivat ihan hyvin, erityisen tyytyväinen olin Waun traktorihallihakuiluun. :)

Perjantaina haimme Ånan takaisin meidän laumaan ja siihenhän se sulautuikin aivan normaalisti. Kieltämättä tähän asti oli aika orpoa lenkkeillä ilman yhtä tuollaista hännänhuiskuttajaa.

Lauantaina olin kaverini kanssa heidän mökillänsä ajelluttamassa huskyja. Oli hauska päivä. Illalla otin Waulla kuutamovalaistuksella vähän tokoa ja joitain vauhtitemppuja.

Sunnuntaina otin ensiviikonlopun kisakoirilla (Iinestä lukuun ottamatta) agilityn kertauskurssin. Rose meni ihan hyvin. Gitte meni hienosti, etenkin pujotteluun olin tällä kertaa erittäin tyytyväinen. Åna meni pitkän tauon jälkeen hienosti, se muisti vielä, mitä tehdään mm. puomin alastulokontaktilla ja Jerry-Man meni mukavasi myös. Lopuksi otin vielä häsläri-päsläri Waullakin liidoa. Yllättävän hyvin se meni. En jaksa valittaa :P

Ja sitten vielä sunnuntai-iltana takaisin Kannuksen kotiin, tällä kertaa mukana Åna, joka saa lievän dieetin ja tehotreenauksen kisoja varten. Eli Wau on siis henkisellä ja fyysisellä lomalla tämän viikon vanhempien luona.