Noin on viikonloppu vietetty. Oli jälleen aivan liian lyhyet päivät, vaikka meillä oli jo perjantai vapaata. Huoh.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Lauantaiaamusta tosiaan lähdettiin kohti Seinäjoki KV:ta seuraavanlaisella kokoonpanolla: Anne, Maija, Aki ja minä sekä koirat Tepa, Jakke ja Gitte. Kiitos seurasta & kyydistä! J

Itse näytelmät nyt eivät oikein menneet nappiin. Jakke sai H:n ja Gitte sai EH:n. Ei mitenkään häikäisevää. Ja tarvittavia tuloksia ei tullut Peltsun kasvattajaryhmää ajatellen, joten suotta paiseilin sen asian suhteen.

Yllätysesittäminenkin tuli, kun sain kirmata kehässä ensimmäistä kertaa parsonrussellinterrierin kanssa. Vaatimattomasti aloitin ihan paras narttu – kehästä. Fauna oli hieno ja sijoittui kolmanneksi ja sai toisen sertinsä. J Kiva uusi kokemus kyllä!

Rahaakaan ei kovin kamalasti tullut törsättyä kojuihin. Johtuu osittain varmaan siitä, että kojuja ei edes paljoa ollut.. Ihmisiä sen sijaan oli taas aivan liikaa.. ja kusta.. ja paskaa.

Lisäksi sain kauhistella sakemannikehää ja toivoin hartaasti, ettei sellaiseen tarvitsisi kuunaan Pinjan kanssa osallistua.

No huolimatta siitä, että mulla taas näyttää olevan kaikki niin huonosti, reissu oli mukava!

 

Sunnuntaina sitten ensi töiksemme kävimme äidin kanssa tallaamassa pennuillemme jäljet. Molemmilla lapsosilla meni ihan hyvin. Tarkemmin en tätä asiaa ryhdy analysoimaan.

Myöhemmin kävin tallaamassa vielä Pinjallekin jäljen ja sekin sujui ihan kivasti.

 

Ja tosiaan tänään tuli pienet shelttilapsosetkin käymään! Valitettavasti trikkipersoona ei päässyt paikalle. Oli hauska seurata Minin ja Pepin pentumaista temmellystä. Neitosten temmellys oli niin kovin siistiä verrattuna noihin kahteen mähö-lapseen (Cinaan & Gereen).

Toivottavasti jonkinlaista treffaamista tapahtuisi pian uudelleen! Kiitokset Jennalle & Annelle vierailusta. J

 

Ja hähää - sain cotonit trimmattua! Nyt on Sasa ja Marsu taas pari vuotta nuorekkaampia ja saivat kummasti virtaa, kun ahdistava karva lähti pois. Enää olisi työn alla kaikkien shelttien pesu ja laitto, mutta se jääköön suosiolla siihen aikaan, kunnes elämme uudessa talossa. Siellä on ehkä hieman paremmat puitteet näille asioille.

 

Aamulla olisi lähtö takaisin Kannukseen. Pitäisiköhän mennä nukkumaan..? Ehkäpä. Siispä palatkaamme asiaan viimeistään keskiviikkona, kun saan tänne tulla kirjoittamaan hylätystä BH-kokeesta! JEE!