Ei oo riemulla rajaa, kun on mieleltään vajaa!

Lauantai oli tooosi hyvä päivä tulosten osalta. Tempo aloitti kisapäiväni jo tutuksi tulleella vitosella, joka kylläkin aina tulee vain eri paikasta, jotta kaikilla jännitys säilyisi. Tällä kertaa se tuli lentokeinusta. Ja mitenkäs muutenkaan, rata oli siihen asti ollut ihan ok nollaa alla ja oli sen jälkeenkin. Hieman pisti ketuttaan. Mutta päätin sitten, että ykkösistä on tosi hauskaa kerätä vitosia ja sijoittua kuitenkin! Tällä kertaa tultiin toiseksi.

Toinen rata olikin aavistuksen kivempaa menoa. Keinukin mentiin ihan oppikirjan mukasesti, eikä edellisen radan lentsikka vaikuttanut mitenkään. Sitten taas puomin alastulo ei mennyt mun oppikirjan mukaan, mutta otti se sen anyway, mutku mutku mutku! No ehkä jo seuraavissa kisoissa olen tarkempi. Näin siis räpisteltiin itsemme maaliin virheittä, mutta suhteellisen suurilla kaarilla. Näin ollen me saatiin kokoon se puuttuva nollatulos, sijoituttiin toiseksi ja pokattiin menolippu kakkosiin! :) Jes, Teme!

 

Kakkosissa ohjasin käppänä Ullaa. Ensimmäinen rata oli melkoista haahuilua ja tulos oli jotain lähemmäs + 15, pelkän yliajan takia. Toinen rata oli kauttaaltaan parempi! Mutta tulos kuitenkin +2, jotain, vaikka molemmat pinkoi melko lailla maksimeissaan. Tässä kohtaa alkaa viimeistään arvostamaan tykkishelttejä. Vaikka usein menisikin päin honkia, niin kyllä se vauhti vain on asia numero 1 tässä lajissa.

 

Kolmosissa sain taas ohjattavakseni myös Iineksen, kun isä lenssuilee vieläkin. Ekalta radalta tulos joku 10, kun ensin ohjasin sen päin helkuttia kepeille ja viimeiseen putkeen sen oletin näemmä juoksevan, jos itse lähden vain pinkomaan kohti maalia, hyvin pätevää.

Tokalta radalta hyl, kun takaaviennillä lähdin sadasosan liian aikaisin pinkomaan, niin sehän tuli pois sieltä ja hyppäs sitten kyseisen hypyn väärään suuntaan. Siihen asti olikin taas nollaa alla, perhana soikoon!!

Giten kanssa meillä meni asiat aika yksiin tällä kertaa! Ekalta radalta nollavoitto ja näin ollen titteli FI AVA koristamaan nimeä. Unohtamatta kuitenkaan jo etukäteen kerättyä Eestin titteliä, eli laumaamme koristaa nyt FI & EE AVA Peltsun Wild Wind ”Gitte”. Hieno pikkulikka! :)

Ja ettei kenellekään jäisi epäselvyyttä asian suhteen, päätti Gitte vielä nollavoittaa seuraavankin radan. :)

Myös PAGTilla meni homma aika sievoisesti, mini 3-luokkalaiset pokkasivat kolmoisvoiton ekalta radalta! Tokaksi kirmailivat Tepa & Maija ja kolmanneksi vasta toista kertaa kolmosissa kisaavat Vilma & Noora. Hienoa!

Toiselta radalta PAGTille kaksoisvoitto, kun jälleen Maija & Tepa kirmailivat kakkossijalle. Onnea!

 

Suurkiitokset Virpille pitkäpinnaisesta koutsauksesta ja monen monesta rautalanganvääntösessiosta koskien muun muassa käsien tuulimyllymäistä heiluttelua epämääräisesti..! Uhkailut jesarista ja käsien sidonnasta tuottivat toivottua tulosta! KIITOS!

Toivottavasti kelvataan sun oppilaiksi vielä jatkossakin.

Kiitos myös Katriinalle koirieni hieronnasta! :)

 

NYT ON HYVÄ FIILIS!!!

:DDD