Tänään oli ensimmäinen Kilpop-tapaaminen.

Hallilla vietettiin kaksi ja puoli tuntia aikaa agilityn parissa. Oli mukavat harkat, vaikkei kouluttajamme Virpi päässytkään paikalle.

Minulla oli taas vain Gitte mukana ja otinkin sillä sitten ehkä inansa liian paljon yhdeksi treenikerraksi. On se niin hankala ymmärtää, että se EI ole Jerry ja se ei ohjaannu samalla tavalla eikä se vielä jaksakaan samalla tavalla. Huomasin kesken rataantutustumisen, että harjoittelen taas aivan kuin olisin Jerryä ohjaamassa. Koskakohan opin?

Kuitenkin Gitte meni ihan hyvin. Itsestäni olisin saanut jälleen irti enemmänkin... Gitte alkoi vaihteeksi värkkäämään jotain satunnaista kepeillä, mutta vaihtelevasti se sitten menikin ne taas mukavasti. Renkaalla meille tuotti arvattavia ongelmia vähän hankalammat lähestymiskulmat ja muutaman kerran se tuli sivusta ja kerran juoksi ohi.. Tietenkin kaivan taas oman taskupeilini esiin ja kurkistan, että mitäs sieltä tällä kertaa näkyy.

Ihmeen hyvin Gitte kuitenkin keskittyi treenien ajan. Yksi väsähtämisenkin oireita oli se kepeillä värkkääminen, eikä asiaa helpottanut minun huumorintajuttomuuteni siinä kohtaa. Mutta tosiaan lopulta ne taas onnistuivat kivasti. Ja paljon Gitte on kehittynyt (eli aikuistunut), ei sitä voi moittia.

 

Sitten siirryttiin meille syömään ja kahvittelemaan ja pikkupentuja katsastelemaan.

Päivä oli mukava ja oli hauska nähdä kasvatit omistajineen ja lisäksi ”ottopoikaamme” Nemoa ja hänen omistajaansa.

Kiitos Jenna + Mini (+ Mocca & Tosca), Laura & Matti + Piski & Pinko, Siri + Britney, Tuukka + Max, Anne + Jakke & Peppi ja Katri + Nemo kivasta päivästä! Haaveilemani yhteiskuva jäi nyt ottamatta, mutta ensi kerralla sitten. ;)