Ja taas on vierähtänyt melkein kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä. Mutta ei anneta sen häiritä. Sinä aikana ei ole ehtinyt tapahtumaan mitään elämää suurempaa. Treenailtu ollaan tasaiseen tahtiin pientä tokoa, hakua ja BH:ta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Maanantai meni BH-kurssin merkeissä. Otettiin paikallisen S-marketin pihassa ihmisryhmäharjoitusta ja yksinoloa kaupan pihalla, kun muita koiria menee ohi. Molemmat sujuivat sillain normaalisti, mutta pientä hienosäätöä kaipaa silti molemmat. Ja minun tyylini kaipaa vähän muutakin kuin pelkkää hienosäätöä, nimittäin raakaa voimaa. Ei voi ihminen kulkea niin jäykästi... Tai no ilmeisesti sitten voi tahi sitten en ole ihminen (sekään ei yllättäisi).

Rina joutui tyytymään vali-vali-valitettavasti pelkkään peltotokoiluun.

 

Tiistaina ei mitään kummallista. Molempien kanssa jotain pientä tokotyyppistä.

 

Keskiviikkona Rina pääsi tokoilemaan ja etsimään esinettä traktorihalliin ja sitten vielä verstaalle. Kaikki sujui ihan normaalilla tasolla.

Sen jälkeen Waudewau pääsi harjoittelemaan ohituksia Onni-tollerin kanssa. Ei voi muuta sanoa kuin että treenit sujuivat loistavasti. Otettiin paljon eri tasoisia ohituksia remmin kanssa ja ilman.

Jopa pysähdykset siten, että pojat olivat ilman remmiä kylki kyljessä sujui mitä mainioimmin. Sitten siirryttiin paikallamakuuseen. Ensin pieni hetki puolen metrin välillä toisiinsa ja sitten pidempi aika kylki kyljessä + häiriöt. Meni hyvin.

Lopuksi yksittäinen paikallamakuu häiriöillä. Wu kesti häiriöt (pyöräilijä pörrää ympärillä, jarruttaa viereen, kylähullu hölkkääjä höpöttelee ja kävelee koiran päältä yms.) hyvin. Ainoa mistä jouduin huomauttamaan oli se, että Waukkis otti mielestäni vähän liikaa kontaktia höpöttelevään kylähulluun (otti katsekontaktia ja heilutti häntäänsä), joten kauniilla äänelläni sulosointuisesti huomautin asiasta. No eipähän ottanut enää kontaktia kylähulluun, eikä toivottavasti ota jatkossakaan. Joka tapauksessa oli übertyytyväinen treeniimme tällä kerralla! J Ja kiitos Annalle ja Onnille hyvistä häiriöistä.

 

Tänään kävin erikseen raviskalla noiden kanssa pyöräilemässä ja pitihän sitä samalla jotain kevyttä treenipätkääkin ottaa. Rina keskittyi enemmälti tokoilemaan, kun Wau keskittyi ”ukotteluun” ja muuhun tuollaiseen. Täytyy vaan ahkerasti tuolla Wunderilla ottaa ukotusta, että saadaan aikaan kestävämpi ilmaisu. Päivittäisestä treenistä tässä suhteessa tuskin on haittaakaan.. No jaa. Kuitenkin tänään se meni hienosti. Bongattiin sitten Rinan kanssa pari komeeta poikaa. Nimittäin sakupojat Yasso ja Capo sattuivat samoille lenkkimaastoille ja päädyimme sitten juoksuttamaan koiria raviskalle. Rina oli vanhan ämmän roolissa koko ajan. Mutta hauskaa oli katsella, kun maanikot kirmaili. J

 

Eipä tässä sitten sen kummosempaa. Alustavasti voin kertoo, että ensi viikolla tuskin energia riittää päivityksiin. Ja tuskin tulee edes hirveästi treenailtua... Sillä maanantaina alkaa aina yhtä ihana KENNELVUORO.