Nyt on ollutkin minulla pieni tauko tässä kirjoittamisessa. Laiskuus kai iski näin lukuvuoden viimeisillä viikoilla. Mutta nyt, kun kesälomakin alkoi, pitäisi kirjoittamisenkin ruveta sujumaan jälleen.

Ja asiaan...

Tällä kertaa harkkoihin lähti Åna, Gitte ja Wau. Maija toimi tällä kertaa kouluttajana.
Ånalla meni ihan OK:sti. Ohjaajan hitaasta reaktiokyvystä johtuen Åna valitsi pari kertaa väärän esteen (tosin Ånan mielestä ne olivat juuri oikeat esteet.) Pitkät kaarrokset alkavat olemaan ongelmamme, niitä pitää siis alkaa treenaamaan.

Gitte-Bitte schön oli reippaalla mielellä tapansa mukaan. Treenimäärään nähden se menee hyvin. Gitte vaan tarvitsisi vielä (itse)varmuutta esteiden suorittamiseen. Varmuuden puute siis heijastuu siinä, että se ei irtoa ollenkaan ja ohjaajan täytyy olla esteissä kiinni. Treeniä siis senkin asian suhteen.

Wautsi Waulla menin keppejä, puomia, putkea ja pikkuisen hyppykuvion, josta se suoriutui erityisen hyvin. Ei pidä alkaa ahnehtimaan silti kerralla paljoa, vaikka mieli tekisikin jatkaa aina, kun se menee hyvin. Treenin pitää loppua aina onnistuneeseen suoritukseen!