Eilisestä tyhjäpäisestä istunnosta jäi kyseisen päivän tapahtumat kertomatta ihan kokonaan.

Oli vuorossa siis vuoden viimeinen pentunäyttely Tampereella, jossa mukanani viihtyi Tom ja Sarah.

Sarahista on kasvanut iso tyttö ja tuomari ei meidän jättiläisestä juuri välittänyt. Se sijoittui luokassaan kolmanneksi.

Tom olikin sitten enemmän tuomarin mieleen ja arvostelu kuului seuraavasti:

”Erinomaista tyyppiä oleva, hyvin tasapainoinen nuori uros. Lupaava, viehättäväilmeinen pää, eritt. varmat korvat. Runko vielä keskeneräinen. Tyypilliset, joustavat sivuliikkeet. Ahdas edestä.”

Tuomarina toimi Jaana Hartus.

Tulokseksi saatiin PEK1 KP ROP ja RYP2! Hyvä Tomppeli! :)

 

Illalla viihdyttiinkin sitten jokunen tovi agilityn ihmeellisessä maailmassa pitkästä aikaa! Tauko oli tehnyt hyvää ja Tempo kiiti kuin arojänis ja muisti kuitenkin kuunnella välillä perässä pyrähtelevää ohjaajaansakin. Aika magee hörökorva! Tom oli aavistuksen väsynyt, olihan herra joutunut olemaan kuitenkin koko päivän kaunispoika ;), joten me tyydyttiin ottamaan vain ihan pieni ratapätkä ja se oli siinä.

Ebony pääsi areenalle myös matkaan ja ratojen välissä pääsi höntsäilemään Nooran kanssa. Pari kertaa se hyppäsi esteen vahingossa ja putkessakin sitä käytettiin. Ihana eläin! Kyllä veti sulonokan ilmeen tuimaksi, kun muut menivät radalla ja hän joutui olemaan vain kiinni.

Loppuun pääsi myös Flint höntsäilemään. Se on asiassa 100%:sti mukana ja vauhtia riittää kuin tiikerissä. Mitähän se sitten on, kun se on asiassa mukana 200%:sti… Can’t wait. Mulle on tulossa tuon pojan kanssa mielenkiintoinen talvi! :)