Jaha, se on kesä sitten loppupuolellaan, päivät lyhenee ja illat pimenee. Kyllähän tässä jo on talvea odotettukin. Ehe ehe.

Jussikin meni omalla painollaan ihan tässä kotona oleillen muutaman kaverin kera. Onneksi kyseinen juhla on vain kerran vuodessa.. ;)

 

Juupelis juu, juspaa edeltävänä viikolla kävin Flintin ja Tompan kanssa Takkujen agiepiksissä. Tompan heitin mölliluokkaan sekä hyppärille, Flintin kisaaviin ja hyppärille.

Tom teki hyvää työtä, irtosi putkiin, kuten opetettu on ja kontaktit (puomi & A) meni loistokkaasti. Se vain bongasi yhdeltä hypyltä A:n puomin sijaan, mutta kuunteli pelastus-sulosoinnun mukavasti, saatiin kuitenkin kielto ja puomin ylösmenovirhe, kun en ”viitsinyt” sitä ottaa vakavasti. Se tuskin tuon takia tulee tekemään puomin ylösmenovirheitä toistuvasti ;). Muuten rata meni hyvin! Se luki ohjausta kivasti ja esteet oli handussa. Hyvällä mielellä voin todeta, että ehkä kehtaan lähteä syksyllä kisaan tän boitsun kanssa.

Hyppärille ilmotin sen siksi, kun siinä oli kepit lisänä verrattuna mölleihin. Ne meni hyvin, muuten ohjaukseni oli jatkuvasti myöhässä ja pari kieltoo saatiin aikaan. Niistä voin syyttää vain itseäni (ylläri)..

 

Flint teki keppivirheen keskellä pujottelua, olisin voinut ottaa räpyläni sieltä välistä pois… Muuten oli meno ja melske kohdallaan, muutaman riman kolinan säestyksellä päästiin maaliin.

Jälleen se sai vasta ekalla radalla syvimmätkin hyppylihaksensa auki. Selitettäkööt nyt, että olin ennen ensimmäistäkin rataa ottanut lämppärihyppyjä ja jopa keppejä yleisen lenkin lisäksi, joten olisi luullut sen riittävän, mutta ei niin ei. Ai mistäkö sitten tiedän, että syvimmätkin lihakset vasta aukesi ekan radan jälkeen? –No koska se ei yhtä ainutta rimaa tipauttanut hypärillä! Tein takanaleikkauksia, valsseja ja loppuun törkeän vedätyksen, niin poju hyppi niin tyylikkäästi ja ilmavasti, ettei mikään edes kolahtanut! Omituista. Mutta toisaalta kiva tietää, että olen opettamattomuudellani voinut opettaa sille jonkinlaisen hyppytekniikan, käymättä kuitenkaan eläissäni kertaakaan hyppytekniikkakurssilla. Koska käsite hyppytekniikka on aavistuksen.. mielenkiintoinen. Sanotaan vaikka noin, niin kukaan ei voi vetää palkokasvia hengityselimeensä. :)

 

Paimennusta ollaan otettu joka välissä ja melkein päivittäin. Ainoastaan jussina sai paimenetkin viettää vapaata. Kuluvalla viikolla on luvassa toivottavasti treenit sekä perjantaina paim.näytös Porin Farmarimessuilla (mukaan tulossa Flint ja Ebony) ja sitten heti lauantaina paim.kisat Kiikalassa. Tällä kertaa kennelliitton alaiset, katellaan kuinka saadaan itsemme nolattua… Sairasta.