Nyt vietän aikaani parisen viikkoa Vihdin suunnalla vähän niinkuin lomailemassa normaalista työarjesta.

Olisi nyt kerrankin mainiot mahdollisuudet treenata koirilla yhtä sun toista, mutta ei ole ihminen saanut itsestään vielä juuri mitään irti. Laitetaan totally shitin sään piikkiin (mitähän seuraavaksi keksin selitykseksi)...

Koirien terveyspuolta on nyt kuitenkin huollettu taas pitkästä aikaa, kun käväisimme Piiralla tiistaina. Pinjalla tuttu probleema rinta- ja lannerangan välissä. Ja etupäässä jumeja siellä täällä.

Cina pääsi ihka ensimmäistä kertaa elämässään hoitoon. Sen kunnosta päätellen sen pitäisi olla jo vakiasiakas... Sain hyvän syyn miettiä, kannattaako sillä enää harrastaa suojelua, kun kuitenkin jo fyysisen koonkin takia se on erityisen raskasta ja sitten sillä on nyt jo ongelmia selässä ja muuallakin, niin se laittoi toden totta pohtimaan lajin kannattavuutta. Lisäksi sen viimeinen kylkiluu on noin puoli senttiä alempana kuin toisen puolen. Eli se on epänormaali.. Se voi olla tapaturmaisesti murtunut tai sitten ihan rakennehäiriö. Kuvausten yhteydessä tsekataan sitten tuo hommeliini. Ja oli mikä oli, niin suojeluharrastuksessa se voi pahimmillaan rikkoa sisuskaluja, jos oikein huono tuuri käy. Sitten lannerangasta löytyi heti lukko, joka onneksi saatiin auki. Suurin yllätys oli se, että se ei ole käyttänyt sen toista lonkkaa laisinkaan ja se on muutenkin hyvin toispuoleinen koira. Toisella puolella sillä on ihan hyvän kokoinen selkälihas ja toisella puolella ei sitten olekaan mitään. Aivan loistavaa. No ensi kuussa on sitten luustokuvausten aika, niin sieltä saadaan sitten lisää infoa. Voihan se olla, että tyttö on täysin terve, mutta kuormittaa vain kroppaansa. Näitä asioita on kuitenkaan turha enempää miettiä etukäteen.

Nyt on kuitenkin molemmilla tyttösillä ollut hoidon jälkeen ollut kaksi rehellistä vapaapäivää aivan kaikesta, joten josko sitä sitten huomenissa saisi itsestään jotain irti esimerkiksi tottiksien suhteen, jossa molempien kanssa löytyy työnsarkaa. :-)

Tänään hetken aikaa hoidossani ollut Belgeleen Prilli lähti omaan kotiinsa. Hauska pentu kaikin puolin ja tuleva omistaja saakin siitä varsinaisen ilopillerin! :) Hyvää jatkoa ja tulosrikkaita vuosia!