Juu morjens, piti mun nyt hieman useammin kuin kerran kuukaudessa kuitenkin tätä meidän blogia päivittää...

Noh, jostain kumman syystä en muista enää mitenkään, mitä ollaan yksityiskohtaisesti tehty, joten voisin kirjoittaa katsauksen Rinan (ex Ripan) elämästä nykyään.

-Eli nykyään se omaa tyttömäisemmän nimen, Rina.

-Kynsien leikkuu sujuu suhteellisen hyvin, ilman, että tärykalvot ovat muusia sen jälkeen.

-Piippaus on vähentynyt puolella, mitä se oli pahimmillaan. Mutta edelleen koko Kannus / Eräjärvi kuulee, kun lähdemme lenkille.

-Olemme ottaneet tokon alkeita (seuraaminen, perusasento, maahanmeno, luoksetulo onnistuu suht. hyvin ja paikallaolo on hieman vielä haKusessa)

-Olemme ottaneet lisäksi kaksi kertaa agilityä. Toisella kerralla otimme 4 kpl keppejä muutaman kerran ja toisella otimme muutaman kerran puomia.

-Yleensäkin leikkiminen ja lelujen palautus sujuu nykyään melko upeasti. Vähän nihkeäähän se repiminen on, mutta eiköhän siitä joskus vielä jotain tule.

-Rauhoittumisessa Rina on edistynyt huimasti!

-Junalla matkustaminen menee hienosti. Nyt ollaan 4 kertaa menty ja nyt se jo osaa ottaa koko matkan lungisti.

-Se on LAIHTUNUT!!! :D Jee! Se painaa nykyään n. 30.8 kg

Rinan ja minun yhteistä aikaa on jäljellä maksimissaan kolmisen kuukautta. Harmi, että enää niin vähän...

Ja sitten muihin aiheisiin:

Wau on nyt lomaillut minusta 3 viikkoa (miinus viime viikonloppu). Lähtiessäni silloin kolme viikkoa sitten meillä kusi ja pahasti kaukokäskyjen istumasta seisominen tai makaamasta seisominen. Se kusi edelleen viime viikonloppuna. Ja jos se kusee vielä seuraavana viikonloppunakin niin sitten ei auta muu kuin opettaa ihan uudet kujeet. No onneksi ensi viikonlopun jälkeen Wau "pääsee" takaisin Kannukseen kanssani, joten lievää treenausta ehkä tiedossa.

Olimme Giten kanssa Winter Dog Showssa 26.-27.1 Ja sieltähän napsahti EH ja ihan kiva arvostelu :) Muuta nyt ei tällä kertaa tullut, koska neiti päätti tipauttaa karvansa pois. Mutta niinhän se on aina meillä: kun ilmoittaa näyttelyyn, silloin on karvaa vaikka muille jakaa ja kun on itse näyttely, niin vähän ennen sitä se pitää tipauttaa.. Reilua.

Tänään Wau ja Jerski-poika saivat rokotuksensa.

Ja tällä viikolla täällä on aikaa viettänyt Rinan kanssa Waun sijaisena Velmu. Eipä me olla juurikaan mitään treenattu, hieman sivulletuloa.

Tässäpä tämä taas tältä kertaa, palataan asiaan. Toivottavasti aikaisemmin kuin ensi kuussa *viheltelee*