Näin hetki taas hurahti, sellainen kriittinen hetki, että puolet pentupopulasta on jo lähtenyt omiin koteihinsa. Kilpop Faylinn eli Riina hypähti seuratovereillemme Oriveteen ja Kilpop Felicia eli Lilli meni Jämsänkoskelle. Kilpop Freya lähtee ensi perjantaina ja Kilpop Frida eli Sarah jää ilostuttamaan Eräjärven shelttielämää eli se jää kotiin tarkan syynin alle, jotta voisimme katsastaa, mitä tästä ”aussista” oikein kasvaa. ;)

 

Mitä treeneihin tulee, Pinja on edelleen pureskellut Ilkkaa viikoittain ja alkaa oikeasti kehittymään, nyt sen huomaa itsekin, kun olen saanut videolle jokaisen tehdyn treenin. Videoita kuitenkaan tuskin tulen julkaisemaan missään vaiheessa (ai miten niin saamaton).

Cina on tottistellut säännöllisesti ja sille pitäisi katsella joku BH-koe, johon jaksaisi ruhonsa raahata yleisöä myötähävetyttämään.

Flinde on ollut mukana siellä ja täällä. Reipas ja hyväntuulinen poika! Pian päästään paimentamaan sekä agiliiteleen.

Tempo ja Gitte on ollut tauolla huhtikuun lopusta lähinnä odottaen sitä, että saataisiin nyt rahdattua seuran esteet ulos, niin pääsisi vielä tekemään loppusilauksia kisakautta ajatellen.

Åna on ollut vain ja hengannut. Toiveissa on, että se olisi pieniin päin, mutta tuurillani son tyhjää täynnä. Asia selvinnee tämän kuun lopulla, kun palailen työreissultani Vihdin suunnalta.

 

Sää on ollut mitä mainion taas hetken verran. Näin kuuma ei ole hyvästä, mutta aina, kun arska pilkistää, on pieni toivon hiven siitä, että poropeukalokamerankäyttäjä voisi saada onnistuneita kuvia.

 

Menneellä viikolla Cina ja Tempo kastoi talviturkkinsa siten, että moisesta on kuvatodisteitakin. Tempo nyt blondina teki sen tietenkin vahingossa. Ja blondeuden valloissa se tietenkin toisti kyseisen ”virheen”. Åna oli kyseisessä tapahtumassa mukana, mutta Lady Hienohelma ei mennyt lähellekään rantaviivaa, jottei yksikään karvan pääkään kastuisi. Sen sijaan se keskittyi malinoisin teurastamiseen aina, kun se erehtyi nousemaan vedestä.

Kesän mukana tulee aina pari pitkää miinusta, meinaan käärmeet ja punkit. Hyi yök!

 

Ja nyt ennen kuin teksti menee vielä pahemmin jonninjoutavuuksiin ja ennen kuin tietokoneen akku tilttaa, on aika sanoa legendaarinen ”Palataan taas” –fraasi ja mennä ehkäpä koettamaan Tallinkin Sun Deck nyt, kun edessä on parin tunnin merimaisema ja sää mitä parahin!

Matkan piti olla kisareissu part II, mutta nartut hoitivat asiat niin, että tästä tulikin lomareissu part I.